Ενημερωτική εκδήλωση με σκοπό τη διεύρυνση της επιχειρηματικής συνεργασίας Κρητικών εταιριών με επιχειρήσεις του Bahrain, στον Αραβικό Κόλπο, διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 11.00.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η κ. Sana, υπεύθυνη συντονισμού της έκθεσης «Bahrain Garden Show», θα παρουσιάσει την αγορά του Bahrain και στη συνέχεια θα γίνει αναφορά στην επιτυχημένη είσοδο της εταιρίας Terra Creta στη συγκεκριμένη αγορά.

Σημειώνεται, ότι εταιρίες του Bahrain έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγροδιατροφικά προϊόντα (μη αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, νερά, μαρμελάδες, τυποποιημένα τρόφιμα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, αρτοσκευάσματα, βότανα-μπαχαρικά, ξηροί καρποί, γαλακτοκομικά, επεξεργασμένο κρέας, εκτός χοιρινού) καθώς και προϊόντα που σχετίζονται με τη φροντίδα, σχεδιασμό και εξωραϊσμό κήπων.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν και κατ’ ιδίαν με την κ.Sana για την παροχή εξειδικευμένης πληροφόρησης, αλλά και για να ενημερωθούν σχετικά με την έκθεση «Bahrain Garden Show».

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Εβελίνα Μπάκιντα τηλ: 2810-247021 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πληροφορίες για το Bahrain: http://www.mfa.gr/blog/dimereis-sheseis-tis-ellados/mpahrein/ και για την έκθεση Bahrain Garden Show: www.bigs.com.bh.