Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η φορά στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ.
Το GRIECHENLAND FESTIVAL θα παρουσιάσει σε ένα μεγάλο ακροατήριο την Ελληνική ταυτότητα, τον Ελληνικό πολιτισμό, τις τρέχουσες τάσεις της Ελληνικής κοινωνίας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μερικών εκ των καλύτερων ελληνικών προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.
Οι Έλληνες είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κοινότητα του Ντύσσελντορφ, η οποία έχει έντονα αναπτυγμένο το ελληνικό επιχειρείν, ενώ στο κρατίδιο ζει η μεγαλύτερη κοινότητα Ελλήνων στην Ευρώπη, με 140.000 μέλη.
Με το GRIECHENLAND FESTIVAL επιθυμούμε να τονώσουμε το ελληνικό επιχειρείν και να ανοίξουμε νέους εμπορικούς διαύλους τόσο για τους Έλληνες εκθέτες, αλλά και για τους εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Σκοπός του φεστιβάλ είναι η προώθηση της Ελλάδας και των Περιφερειών που θα συμμετάσχουν, ως τουριστικών προορισμών, αλλά και η προβολή και πώληση ελληνικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών. Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στη Marktplatz, την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου βρίσκεται το Δημαρχείο του Ντύσσελντορφ, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Παλαιάς Πόλης του Ντύσσελντορφ. Στην πλατεία θα υπάρχει μία μεγάλη σκηνή, που θα φιλοξενεί ψυχαγωγικό πρόγραμμα και θα μπορεί να διατεθεί στους εκθέτες για παρουσιάσεις.
Την παραγωγή του GRIECHENLAND FESTIVAL έχει αναλάβει η γερμανική εταιρεία Paffrath Events, σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία μας.

Προϊόντα που προβάλλονται
To φεστιβάλ θα φιλοξενήσει επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα που ανήκουν κυρίως σε δύο κατηγορίες με δυνατότητα πώλησής τους:
1. Τρόφιμα – ποτά. Θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής και πώλησης ελληνικών προϊόντων του
κλάδου τροφίμων και ποτών.
2. Τουριστικοί προορισμοί του Ελληνικού Τουριστικού προϊόντος με συμμετοχές Περιφερειών Ελλάδος, Δήμων, ξενοδοχείων, τουριστικών πρακτορείων κλπ.

Η επισκεψιμότητα αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλη και θα δοθεί η δυνατότητα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών η πώληση τους και η καλύτερη γνωριμία των προϊόντων των παραγωγών με το Γερμανικό ανταγωνιστικό κοινό και τους Έλληνες ομογενείς.
Παράλληλα, οι χιλιάδες των επισκεπτών θα μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα τους τουριστικούς προορισμούςπου θα προβληθούν για να αποτελέσουν την επιλογή τους για τις διακοπές.
Η συμμετοχή σας στο GRIECHENLAND FESTIVAL θα υποστηριχθεί με ένα μοναδικό και πρωτοπόρο πλέγμα ενεργειών. Το Φεστιβάλ θα συνοδεύεται από μεγάλο διαφημιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:
Ειδικό ένθετο της Rheinische Post (η μεγαλύτερη εφημερίδα της περιοχής) σε 130.000 αντίτυπα
Ειδική έκδοση της ομογενειακής εφημερίδας Europolitis σε 30.000 αντίτυπα
Διαφήμιση δρόμου,
Διαφήμιση της εταιρείας σας στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ και σε όλο το προωθητικό υλικό
Καταχώρηση σε Γερμανική εφημερίδα κυκλοφορίας την περίοδο της έκθεσης για τη διαφήμιση του συνόλου των συμμετεχόντων
Διαφημιστική υποστήριξη της συμμετοχής μας εντός του φεστιβάλ
Όροι Συμμετοχής
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα

Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (συνημμένα) και την αντίστοιχη προκαταβολή του 70% συν το coordination fee 150€

Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:
α) Προκαταβολή 70% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής σας συν το coordination fee 150€ που είναι απαραίτητη για την κράτηση του χώρου σας
β) Καταβολή 30% του συνολικού ποσού συμμετοχής μέχρι τις 10/2/2017

Ο ΦΠΑ θα καταβληθεί με την τιμολόγηση η οποία θα γίνει με το πέρας του Φεστιβάλ. Για τις εταιρείες της αλλοδαπής δεν υπάρχει ΦΠΑ.
Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715
ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY
Να σημειώσετε ότι το παραστατικό ή η ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.
Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.