ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

Στο 2ο webinar "Doing Business with the Arab World" Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου συμμετέχει το Επιμελητήριο Ηρακλείου την Τετάρτη, 17.06.2020. Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση:

 

'Σε συνέχεια της επιτυχίας του πρώτου διαδικτυακού σεμιναρίου που παρουσίασε τις αγορές της Αιγύπτου και του Ιράκ, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει το δεύτερο σε σειρά webinar “Doing Business with the Arab World” στις 17 Ιουνίου τ.ε. στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), και θα παρουσιάσει τις αγορές της Τυνησίας, της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι τρεις εν λόγω αραβικές χώρες διαθέτουν μεγάλες και δυναμικές αγορές και προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν εξ αποστάσεως από τους Έλληνες Συμβούλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στις αντίστοιχες χώρες: τον κ. Γεώργιο Σακουφάκη από την Τυνησία, τον κ. Νικόλαο Θωμόπουλο από την Σαουδική Αραβία και την κα Μαρία Κωστοπούλου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα".

 

Έχοντας την εμπειρία του 1ου webinar σάς ενημερώνουμε ότι έχετε την ευκαιρία να μάς στείλετε ζητήματα, ερωτήματα που σχετίζονται μα την προσπάθειά σας να εξάγετε τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας σε αυτές τις χώρες. Ό,τι σάς απασχολεί σχετικά με τις αγορές αυτών των χωρών και τις ελληνικές εξαγωγές μπορείτε να μάς το στείλετε το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 17.06.2020 στις 12:00 το μεσημέρι για να τα διαβιβάσουμε στους επικεφής των Εμπορικών Γραφείων των Ελληνικών Πρεσβείών στην εκάστοτε χώρα. Για να στείλετε τα ερωτήματά σας παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (Aφροδίτη Γοραντωνάκη)