Στο πλαίσιο συνεργασίας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας, σάς ενημερώνουμε ότι διοργανώνεται επιχειρημαική αποστολή στο Μιλάνο (Ιταλία) με συναντήσεις B2B.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχειρηματική αποστολή, παρακαλούμε να διαβάσετε την ενημέρωση που ακολουθεί. Επίσης, για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας:

 

Προς Ενημέρωσή των Μελών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (αφορά παραγωγικές εταιρείες)

ΕΛΛΗΝΟ – ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

CAMERA DI COMMERCIO ITALO – ELLENICA DI ATENE

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΄΄ΕΚΘΕΣΗ΄΄ FORUM AGENTI

(b to b συναντήσεις ελληνικών παραγωγικών εταιρειών με agents του κλάδου τους)

22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΙΛΑΝΟ

Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει  επιχειρηματική αποστολή   και συμμετέχει  από  22  έως 23 Νοεμβρίου 2018 στην μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη στους agents και εμπόρους   Forum  Agenti - La Fiera degli Agenti di Commercio στο Μιλάνο της Ιταλίας , με στόχο την προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ιταλική αγορά και  την εύρεση συνεργασίας.

H FORUM AGENTI, είναι η μοναδική ΄΄έκθεση΄΄στο κλάδο της  που γίνεται στην Ευρώπη, στην οποία παίρνουν μέρος εκατοντάδες agents  από όλους τους εμπορικούς τομείς.

Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents  προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

Τις επιχειρηματικές αποστολές  συνοδεύουν πάντα στελέχη του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :

www.forumagenti.it/en

http://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Milano

 

Οι  εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν  στην εμπορική αποστολή πρέπει να  εκδηλώσουν το ταχύτερο δυνατό το ενδιαφέρον τους για να προετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης με τον καλύτερο τρόπο  τις επιχειρηματικές συναντήσεις τους με τους ενδιαφερόμενους κατά εμπορική κατηγορία agents .

Για περισσότερες πληροφορίες ΚΑΙ κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μου στο τ.210.7213209 (εσωτερικό 1) ή στείλτε μου mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.