Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο μάς ενημερώνει και μάς προσκαλεί στο 8ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ που θα διοργανωθεί 27 - 28 Νοεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ενημέρωση αναφέρεται:  

Με μεγάλη μας χαρά σας αποστέλλουμε το τεύχος 34 του Members Activities Newsletter (MAN) στο οποίο εκτός των άλλων θα βρείτε την ανακοίνωση του «8ου Αραβο-Eλληνικού Οικονομικού Φόρουμ» που θα διοργανωθεί στις 27-28 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών. Η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με την 40η επέτειο από την ίδρυση του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητήριου. Προσεχώς θα λάβετε περισσότερες σχετικές πληροφορίες.

Το επόμενο τεύχος του ΜΑΝ, το οποίο θα εκδοθεί με αφορμή το 8ο Φόρουμ και την 40η επέτειο του Α.Ε.Ε., θα αποτελέσει ειδική έκδοση (ηλεκτρονική & έντυπη) και θα βρίθει πλούσιων άρθρων και ειδήσεων σχετικών με την εκδήλωση-ναυαρχίδα του Επιμελητηρίου μας και όχι μόνο. Για τα μέλη μας που επιθυμούν απλή καταχώρηση στο επόμενο τεύχος, παρακαλούμε όπως συμβουλευτούν το συνημμένο αρχείο Specifications for Insertions3 και για όσους επιθυμούν ειδική καταχώρηση ή χορηγία, παρακαλούμε όπως συμβουλευτούν το αρχείο MAN Insertions issue 35 GR, ή μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Οι καταχωρήσεις είναι μια αποκλειστική υπηρεσία για τις εταιρείες-μέλη του Επιμελητηρίου μας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, στις 16:00

Για να ξεφυλλίσετε το τρέχον τεύχος στο διαδίκτυο, παρακαλούμε όπως πατήσετε στο παρακάτω σύνδεσμο :

https://www.arabhellenicchamber.gr/2019/10/11/members-activities-newsletter-man-τεύχος-34/?lang=el

 

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για τη δυνατότητα καταχώρησης της επιχείρησής σας, παρακαλούμε πατήστε εδώ