Συμβουλές

Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Ελλάδας στο Ζάγκρεμπ: Ετήσια Έκθεση για την οικονομία της Κροατίας και τις Διμερείς Σχέσεις με την Ελλάδα

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας σο Ζάγκρεμπ μάς αποστέλλει την Ετήσια έκθεση για την οικονομία της Κροατίας και τις εμπορικές συναλλαγές Κροατίας - Ελλάδας.

Για να διαβάσετε τις σχετικές πληροφορίες και να πληροφορηθείτε για τις δυνατότητες που έχουν τα ελληνικά προϊόντα να εισέλθουν στην αγορά της Κροατίας, παρακαλούμε πατήστε εδώ

 

Γραφείο Ο.Ε.Υ της Ελλάδας στις Βρυξέλλες: Επιχειρηματικός Οδηγός για το Βέλγιο

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στις Βρυξέλλες μάς ενημερώνει για τον επικαιροποιημένο οδηγό επιχειρείν για το Βέλγιο.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτόν, παρακαλούμε πατήστε εδώ

Ηνωμένο Βασίλειο: Οδηγός Επιχειρείν 2019

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Λονδίνο μάς αποστέλλει τον ενημερωμένο οδηγό επιχειρείν για το Ηνωμένο Βασίλειο με χρίσημες πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνάψουν εμπορικές συναλλαγές ή τις επιχειρήσεις που ήδη έχουν συνεργασία με εταίρους από τη συγκεκριμένη χώρα.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο, παρακαλούμε πατήστε εδώ

 

Γαλλία: Γαλλική Αγορά Οίνων

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Παρίσι μάς ενημερώνει για την αγορά οίνου στη Γαλλία.

Για να διαβάσετε λεπτομέρειες και πληροφορίες για τη θέση των ελληνικών εξαγωγών στη Γαλλία μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Ο.Ε.Υ. της Ελλάδας στη Μαδρίτη: Οδηγός Επιχειρείν για την Ισπανία

 

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στη Μαδρίτη μάς αποστέλλει ενημερωμένο Οδηγό Επιχειρείν για την Ισπανία.

Για να διαβάσετε το σύνολο του κειμένου, παρακαλούμε πατήστε εδώ

Βοσνία Ερζεγοβίνη: Επιχειρηματικός Οδηγός

 

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Σαράγιεβο μάς αποστέλλει τον ενημερωμένο Επιχειρηματικό Οδηγό για το 2019.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο παρακαλούμε πατήστε εδώ

Ρουμανία: Έρευνα αγοράς για τον τομέα αγροτικών προϊόντων

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Βουκουρέστι μας ενημερώνει για σχετική Έρευνα αγοράς στον τομέα αγροτικών προϊόντων και τροφίμων στη Ρουμανία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν τα αποτελέσματα της έρευνας αναλυτικά, πατώντας εδώ.  

Ουκρανία: Επιχειρηματικός Οδηγός για το 2019

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Κίεβο, μάς αποστέλλει χρήσιμες πληροφορίες ενσωματωμένες στον επιχειρηματικό οδηγό για την Ουκρανία.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τον οδηγό, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

Έρευνα για τη Γαλλική Αγορά Μελιού

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Παρίσι μάς αποστέλλει έρευνα αγοράς την οποία έχουν εκπονήσει για τη γαλλική αγορά μελιού.

Η έρευνα περιλαμβάνει στοιχεία για την εγχώρια παραγωγή και τις εξαγωγές μελιού από τη Γαλλία, την κατανάλωση, τις εισαγωγές που πραγματοποιεί η χώρα (ανταγωνισμός), καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα υφιστάμενα δίκτυα διανομής μελισσοκομικών προϊόντων.

Για το αναλυτικό κείμενο της συγκεκριμένης έρευνας αγοράς παρακλούμε πατήστε εδώ

Ρουμανία: Οδηγός Επιχειρείν 2019

Χρήσιμες πληροφορίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις συμπεριλαμβάνονται στον Οδηγό Επιχειρείν στη Ρουμανία για το 2019, τον οποίο συνέταξε και μάς απέστειλε το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Βουκουρέστι.

Για να έχετε πρόσβαση στο πλήρες κείμενο, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Νόμος για τη Σύσταση Εταιρειών στο Βέλγιο

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας τις Βρυξέλλες μάς ενημερώνει για τον νόμο σχετικά με τη σύσταση εταιρειών στο Βέλγιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν λεπτομέρειες πατώντας εδώ.