Exports Blog - Ζήτηση Προϊόντων / Υπηρεσιών - Επιμελητηρίου Ηρακλείου

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Κρατικοί Διαγωνισμοί / Τεύχος Νοεμβρίου 2022 - Πηγή: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Σόφια

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στη Σόφια ενημερώνει για το τεύχος Νοεμβρίου των κρατικών διαγωνισμών στη Βουλγαρία.

Για να δείτε τη λίστα των διαγωνισμών πατήστε εδώ

ΑΛΒΑΝΙΑ: Προκήρυξη Διαγωνισμού: Επαναβελτιστοποίηση και Τυποποίηση των διαδικασιών εργασίας της θεσμικής δομής της Δήμου Τιράνων / Γραφείο Ο.Ε.Υ. Τιράνων


Προκήρυξη Διαγωνισμού: Επαναβελτιστοποίηση και Τυποποίηση των διαδικασιών εργασίας της θεσμικής δομής της Δήμου Τιράνων

1.Όνομα και διεύθυνση του αναθέτοντος φορέα:
Δήμος Τιράνων- Διεύθυνση Bulevardi "Dëshmorët e Kombit"
Τηλέφωνο/φαξ 00 355 4 22 56 799-E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα www.tirana.al

2. Τύπος σύμβασης: Διαδικασία ανοικτού διαγωνισμού

3. Αριθμός αναφοράς: REF-47570-10-26-2022

4. Αντικείμενο της σύμβασης/συμφωνίας-πλαίσιο: "Επαναβελτιστοποίηση και
Τυποποίηση των διαδικασιών εργασίας της θεσμικής δομής της
Δήμου Τιράνων"

5. Ελάχιστο όριο προσφοράς: 62.500.000 λεκ (εξήντα δύο εκατομμύρια πεντακόσια χιλιάδες)  χωρίς ΦΠΑ, ή 529.795.711 ευρώ (πεντακόσιες είκοσι εννέα
χιλιάδες επτακόσιες ενενήντα πέντε και εβδομήντα ένα) χωρίς ΦΠΑ*.
ΦΠΑ
* Η επίσημη συναλλαγματική ισοτιμία σύμφωνα με την Τράπεζα της Αλβανίας στις 26/10/2022 ήταν 117,97 Λεκ/Euro


6. Διάρκεια της σύμβασης ή προθεσμία για την εκτέλεσή της: 12 (δώδεκα) μήνες


7. Προθεσμία υποβολής και αποσφράγισης των προσφορών: 30/11/2022- 12:30μμ,
Ηλεκτρονική προμήθεια στην ιστοσελίδα του ΟΛΠ: www.app.gov.al

Πηγή: Albanian Daily News

ΚΙΝΑ: Ζήτηση συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις εμπορίας ανακυκλώσιμων μετάλλων (scrap)

Κινεζική επιχείρηση αναζητά προμηθευτές ανακυκλώσιμων μεταλλικών υλικών (scrap) με ενδιαφέρον για τις χώρες Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα η ευκολία εξαγωγής των υλικών από το λιμάνι του Πειραιά.

Easy Joyce Limited
Rm D, Building 16, One Capital Place, 18 Luard Road, Wanchai, Hongkong
Hong Kοng /
ΚΙΝΑ
Τηλέφωνο: +86 13006677305
Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πηγή: Πύλη Υπουργείου Εξωτερικών Agora


 

ΑΛΒΑΝΙΑ: Προκήρυξη ανοικτού Διαγωνισμού για την σχεδίαση, κατασκευή και λειτουργία πλωτής φωτοβολταϊκής μονάδας ισχύος 12,9 MW, στη λίμνη HPP Vau I Dejes, στη Σκόδρα / Γραφείο Ο.Ε.Υ. Τιράνων

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Τίρανα ενημερώνει ότι  την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, προκηρύχθηκε στην πύλη ηλεκτρονικών προμηθειών ECEPP της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης/EBRD ανοικτός διαγωνισμός για τη σχεδίαση, κατασκευή και λειτουργία πλωτής φωτοβολταϊκής μονάδας ισχύος 12,9 MW, στη λίμνη Vau I Dejes, στη Σκόδρα, κοντά στον ομώνυμο υδροηλεκτρικό σταθμό.

Η προθεσμία υποβολής προσφορών λήγει στις 22 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 16:00.

Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της EBRD, στο σύνδεσμο: https://ecepp.ebrd.com/delta/viewNotice.html?displayNoticeId=14040098, καθώς και με απευθείας επικοινωνία με την κα Elida Bufi (Solar Energy of Albania SENA, Rr. “Viktor Eftimiu”, Nr. 12, Tίρανα 1060, Αλβανία, τηλ: +355 4 2262148, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

4.11.2022, Πηγή: EBRD

ΤΣΕΧΙΑ: Ζήτηση για συνεργασία με ΄Ελληνες παραγωγούς ξηρών καρπών / Γραφείο Ο.Ε.Υ. Πράγας

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στην Πράγα μάς ενημερώνει ότι Τσέχικη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ξηρών καρπών και βουτύρων από ξηρούς καρπούς ζητά συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς ή μεταποιητές ξηρών/ωμών καρπών (κυρίως αμυγδάλων, καρυδιών, φιστικιών και φιστικιών Αιγίνης 

Τα στοιχεία της εταιρείας:

SUFANEC s.r.o.
Δραστηριότητα:
Διεύθυνση: Holicka 1173/49a
Πόλη/Τ.Κ: Olomouc / 779 00
Χώρα:  ΤΣΕΧΙΑ
Τηλέφωνο: +420 777 155 394
Website: www,sufan.cz
Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΒΕΑ: Ζητήσεις - Προσφορές - Συνεργασίες Σεπτέμβριος 2022

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) ανακοινώνει ότι οι αναφερόμενες στη συνέχεια ελληνικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις του εξωτερικού, επιθυμούν να επικοινωνήσουν με ελληνικές, προκειμένου να συνεργαστούν στους τομείς που αναφέρονται στην κάθε ζήτηση. Σημειώνεται ότι το ΕΒΕΑ δημοσιεύει τα στοιχεία ζητήσεων προϊόντων και επιχειρηματικών συνεργασιών, όπως αποστέλλονται από τις κατ’ ιδίαν ελληνικές επιχειρήσεις, τους οίκους του εξωτερικού και τα κατά τόπους εμπορικά τμήματα των πρεσβειών. Δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο.

Ενδιαφέρον κιργιζικής εταιρείας “Enesay Group” για συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κιργιζίας στη Ρωσική Ομοσπονδία ενημερώνει ότι η Κιργιζική επιχείρηση παραγωγής μαλλιού διάφορων ειδών “Enesay Group” ενδιαφέρεται για αγοραστές των προϊόντων της, με στόχο τη σύναψη συμβολαίων προμήθειας κατεργασμένων υλών. Τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας είναι τα ακόλουθα

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ζήτηση για έπιπλα κουζίνας και άλλα έπιπλα

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ενημερώνει ότι η σουηδική VK Scandaninavia AB ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση με εργοστάσια που κατασκευάζουν κουζίνες για την προμήθεια τους στη σκανδιναβική αγορά, και επιθυμεί να έρθει σε επαφή με ενεργά ελληνικά εργοστάσια που κατασκευάζουν κουζίνες και έπιπλα.

VK Scandinavia AB
Linnés väg 61
Sollentuna, Stockholm / 191 35
ΣΟΥΗΔΙΑ 


Τηλέφωνο: +46 76 628 15 15


Website: https://www.vkscandinavia.se/

Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Αναζήτηση Ελλήνων παραγωγών ελιάς, ελαιολάδου και φέτας από ομογενή εισαγωγέα τροφίμων στην Αυστραλία / Πηγή: ΥΠΕΞ, Γραφείο Ο.Ε.Υ στο Σύδνεϋ

Αναζήτηση Ελλήνων παραγωγών ελιάς, ελαιολάδου και φέτας από ομογενή εισαγωγέα τροφίμων στην Αυστραλία
 
 
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο ΟΕΥ Σύδνεϋ, η αυστραλιανή εταιρεία Foodheads, η οποία δραστηριοποιείται στην προμήθεια ειδών τροφίμων σε εταιρείες του κλάδου HoReCa, καθώς και σε κρουαζιερόπλοια και αεροπορικές εταιρείες, ενδιαφέρεται για προμήθεια από την Ελλάδα προϊόντων σε συσκευασίες χονδρικής και σε μεγάλες ποσότητες.
 
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενδιαφέρεται για:
 
(α) ελιές Καλαμάτας χωρίς κουκούτσι, μεγάλου μεγέθους (large superior): σε συσκευασίες βάρους 10 kg. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα
(β) ολόκληρες ελιές Καλαμάτας, μεγάλου μεγέθους (large superior): σε συσκευασίες βάρους 12 kg. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα
(γ) έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σε μεταλλική συσκευασία 4 L. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα
(δ) φέτα: βάρους 16 Kg σε μεταλλική συσκευασία. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα
 
Δεδομένου ότι ο ιδιοκτήτης της εν λόγω εταιρείας, ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας George Manettas, πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα, την εβδομάδα της 20ης Ιουνίου τ.έ. προκειμένου να πραγματοποιήσει επαφές με υποψήφιους συνεργάτες, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας μελών σας που δύνανται να προσφέρουν τα ανωτέρω προϊόντα, στις ζητούμενες ποσότητες και συχνότητα, έως την Παρασκευή 17 Ιουνίου, απευθείας στο Γραφείο ΟΕΥ Σύδνεϋ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), με παράλληλη κοινοποίηση στη Διεύθυνσή του Υπουργείου Εξωτερικών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

ΙΑΠΩΝΙΑ: Ενδιαφέρον ιαπωνικής εταιρείας για συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τόκυο ενημερώνει ότι η ιαπωική εταιρεία Sojitz Foods Corporation ( https://www.sojitz-foods.com/en/ ) που δραστηριοποιείται στον τομέα των αγροδιατροφικών προϊόντων, ενδιαφέρεται να εισάγει συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Yasuhiro Tashiro:

Tel. +81-3-5574-3412 Mobile +81-80-4098-6943

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιπλέον για οποιαδήποτε σχετική βοήθεια μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε στο Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο:

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Τηλ. +81-3-3404-5853, +81-3-3404-1195

 

Στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας: 

Sojitz Foods Corporation

Address 1-1, Roppongi 3-chome, Minato-ku
Tokyo / 106-0032
ΙΑΠΩΝΙΑ
Τηλέφωνο: 0081 3 55 74 3412
Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;

 

ΤΥΝΗΣΙΑ: Ζήτηση για μεταλλικές βάσεις αλουμινίου για ηλιακά- φωτοβολταΙκά πάνελς / Πηγή: Γραφείο Ο.Ε.Υ. στην Τύνιδα

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στην Τύνιδα μάς ενημερώνει ότι η εταιρεία Africa Solar απέστειλε το ακόλουθο αίτημα για ελληνικά προϊόντα:

"We’re a photovoltaic service integrator in Tunisia and we are looking for Greek partners who can provide aluminum racking systems for solar panels.

Meher Bel Hadj,

Africa Solar"

Στοιχεία επικοινωνίας για το συγκεκριμένο αίτημα:

ιστοσελίδα: www.africa-solar.com

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία Africa Solar

Δ/νση: Immeuble Nefissa. 32 rue des entrepreneurs Charguia II
           Τύνιδα / ΤΥΝΗΣΙΑ 
Τηλέφωνο: +216 71 120 216
Website: http://www.africa-solar.com  Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πληροφορίες:


AFRICA SOLAR offre des solutions photovoltaïques sur mesure, clefs en main, adaptées aux besoins des particuliers et des professionnels (industriels, tertiaires et agricoles).

AFRICA SOLAR s’engage aujourd’hui dans les fermes solaires pour les entreprises énergivores et offre des solutions complètes : de la phase étude, jusqu’à la réalisation et l’exploitation