Σας ενημερώνουμε ότι ο ΣEB και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και την Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διοργανώνει επιχειρηματικό Φόρουμ και αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), από την Τρίτη 13 έως την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, με αναχώρηση την Δευτέρα 12.03 και επιστροφή την Πέμπτη 15.03.
Στο επιχειρηματικό Forum θα παραστεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος και ο Υπουργός Οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sultan Bin Saeed Al Mansoori Σας ενημερώνουμε ότι το Business Forum και οι Β2Β συναντήσεις θα διεξαχθούν στο Ντουμπάι. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του επιχειρηματικού φόρουμ και των Β2Β συναντήσεων, θα παραστούν εκπρόσωποι από όλα τα Εμιράτα.

Ενδεικτικά, η αποστολή, θα απαρτίζεται από τους εξής κλάδους:

1. Κατασκευές & Δομικά υλικά
2. Φάρμακα & Καλλυντικά
3. ΤΠΕ
4. Ενέργεια & ΑΠΕ
5. Τρόφιμα
6. Διαχείριση Αποβλήτων

Για τη διευκόλυνσή σας, επισυνάπτεται προσχέδιο προγράμματος εδώ και ενημερωτικό σημείωμα για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εδώ.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Σχετικά με τη διαμονή σας, προτείνεται το ξενοδοχείο Steigenberger Hotel Business Bay (https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/dubai/dubai/steigenberger-hotel-business-bay). Η ειδική τιμή διανυκτέρευσης από 12/03/2018 έως 15/03/2018 είναι η εξής:

Superior Single Room (WiFi, breakfast)

€437 για 3 νύχτες

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι δημοτικοί φόροι, οι οποίοι είναι περίπου 5 ευρώ/νύχτα και καταβάλλονται κατά το check out.

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κράτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ευαγγελία Σαμοΐλη στο 0030 211 1204308 | 0030 6932 588158 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.<mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>. Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικό σας πρακτορείο.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προτείνονται οι ακόλουθες πτήσεις προς και από το Dubai:

Ημερ/νία

Αριθμός Πτήσης

Δρομολόγιο

Ώρα Αναχώρησης – Ώρα Άφιξης

Δευτέρα 12.03

EK-210

Αθήνα – Dubai

17:05 – 23:40

Πέμπτη 15.03

EK-209

Dubai - Αθήνα

10:50 – 14:00

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα – Dubai – Αθήνα: Το πρακτορείο Norstar μας έχει ενημερώσει ότι η σημερινή τιμή είναι 425€ / άτομο. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου, οι οποίοι υπόκεινται σε τροποποίηση μέχρι τη στιγμή της έκδοσης των εισιτηρίων.

Για την κράτηση των εισιτηρίων σας μέσω του πρακτορείου Norstar παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Ευαγγελία Σαμοΐλη στο 0030 211 1204308<tel:21%201120%204308> | 0030 6932 588158 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.<mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>. Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικό σας πρακτορείο.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν για τις τελικές σας κρατήσεις.

Η φόρμα συμμετοχής θα παραμείνει ενεργή μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου εδώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στα ΗΑΕ, είναι τα διαβατήρια να έχουν εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία έναρξης του ταξιδιού. Για τους κατόχους ελληνικού διαβατηρίου, το διαβατήριό σας θα σφραγιστεί με θεώρηση εισόδου (visa) επίσκεψης, διάρκειας 90 ημερών, με δικαίωμα για πολλές εισόδους, η οποία θα ισχύει για 6 μήνες από την ημερομηνία έκδοσής της και για διαμονή 90 ημερών συνολικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Βίκυ Μακρυγιάννη, Associate Advisor – ExportReady: τηλ. 211 500 6121 και email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.<mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Β8 Δνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης