Ημερίδες

Επιχειρούμε Έξω

το Επιμελητήριο Ηράκλειου σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει,

με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος ΕΣΠΑ ,

«Επιχειρούμε Έξω»

στις 15/2/18, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00

στην Αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΑΡΟΥΖΟΥ» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου επί της οδού Κορωναίου 9, Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μεταποιητικές επιχειρήσεις που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της δράσης από το στέλεχος της Αναπτυξιακής Κρήτης κα Μ. Γρυπάρη και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

 

Στρατηγικές & Χρηματοδοτικά Εργαλεία Διεθνοποίησης Επιχειρήσεων. 24/11/2017

 

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και την AFI διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:

Στρατηγικές & Χρηματοδοτικά Εργαλεία Διεθνοποίησης Επιχειρήσεων

Παρασκευή 24/11/2017, στο νέο συνεργατικό χώρο Hub to Business, Κορωναίου 14, ώρες 11.30-13.30

 

Πρόγραμμα

11.30

Χαιρετισμός

Μανώλης Αλιφιεράκης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου

 

12.00

Εργαλεία Διεθνοποίησης Νέων Επιχειρήσεων

Εβελίνα Μπάκιντα, MSc, Υπεύθυνη Εξαγωγών & Εξωστρέφειας Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Παναγιώτης Καλλιάνης, Υπεύθυνος Δικτύου Enterprise Europe Network, Επιμελητήριο Ηρακλείου

 

12.30

Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες 

Αρτέμης Σαϊτάκης, Διευθυντής Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης

 

13.00

Εναλλακτικό Xρηματοδοτικό Eργαλείο των Mικροπιστώσεων

Μαρίσα Αντωνοπούλου, Υπεύθυνη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Action Finance Initiative

Κων/νος Καταχανάκης, Προϊστάμενος Τμήματος Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, Παγκρήτια Τράπεζα

 

 

Σχετικά αρχεία:

 

 

Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Social Media - Πώς μπορείτε να τα αξιοποιήσετε

To Επιμελητήριο Ηρακλείου σας προσκαλεί στην εκδήλωση “Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Social Media - Πώς μπορείτε να τα αξιοποιήσετε”

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, Ώρα 18.00

Διαβάστε περισσότερα: Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Social Media - Πώς...

Συναντήσεις για τη βρετανική αγορά στο Επιμελητήριο Ηρακλείου:

 

Ανοικτή πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τη δυναμική της βρετανικής αγοράς και κυρίως στους τομείς τροφίμων, τουρισμού, ακινήτων και άλλων υπηρεσιών απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου με αφορμή την επίσκεψη εκπροσώπων της πρεσβείας της Μεγάλης Βρετανίας και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου στις 24 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο.

Οι ενδιαφερόμενοι από το χώρο του τουρισμού, της αξιοποίησης ακινήτων, του αγροδιατροφικού τομέα και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στις συναλλαγές ελληνικών και βρετανικών εταιρειών μετά το BREXIT και να πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ, κατ’  ιδίαν συναντήσεις (Β2Β) με την Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα κα Κate Smith, τον Διευθυντή του Εμπορικού Τμήματος της Βρετανικής Πρεσβείας κ. Σωτήρη Λεοντάρη και την Πρόεδρο του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητήριου κα Άννα Καλλιάνη.

Για την καλύτερη οργάνωση των συναντήσεων, που θα γίνουν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ που θα βρουν στο site: www.ebeh.gr ή στο  blog: exports.ebeh.gr του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και να την αποστείλουν μέχρι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Εβελίνα Μπάκιντα, Τ. 2810247021.

 

ΔΙΚΤΥΟ (CLUSTER) ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΤΥΡΙΟΥ δημιουργεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Συνεργατικό δίκτυο για την προώθηση των παραδοσιακών τυριών που παράγονται στην Κρήτη δημιουργεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου θέτοντας τις βάσεις για την ανάδειξη και προβολή των εξαιρετικών τυροκομικών προϊόντων του νησιού και την καθιέρωσή τους στη διεθνή αγορά.

Το Δίκτυο, με τη μορφή CLUSTER, θα έχει την επωνυμία «ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΥΡΙ» και σ’ αυτό θα μπορούν να ενταχθούν οι τυροκομικές μονάδες του Ηρακλείου και σταδιακά όλης της Κρήτης, διατηρώντας την παραγωγική και επιχειρηματική τους αυτοτέλεια.

Στόχος της προσπάθειας του Επιμελητήριο Ηρακλείου – μέλος του Enterprise Europe Network - είναι ν’ αναπτυχθούν δράσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα σε μικρές και μεγάλες τυροκομικές μονάδες της Κρήτης να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε νέες αγορές και κυρίως να γίνει γνωστό το ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΥΡΙ ως βασικό στοιχείο της Κρητικής Διατροφής και της πολιτιστικής της κληρονομιάς.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΙΚΤΥΟ (CLUSTER) ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΤΥΡΙΟΥ δημιουργεί το...