Η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition (GODE) γίνεται θεσμός.
Eπιστρέφει δυναμικά στις 5-7 Μαΐου 2017 στο Lab'Attoir στη Θεσσαλονίκη.

Ολιστική Προσέγγιση

Γνωρίζατε ότι στα πλαίσια της 2nd Gourmet Olive and Delicacies Exhibition λαμβάνουν χώρα διαδραστικές εκδηλώσεις, ημερίδα, σεμινάρια, μαγειρικές επιδείξεις, βραβεία κοινού, γευσιγνωσίες & masterclasses που σκοπό έχουν να ενισχύσουν το brand σας και να προωθήσουν τα ιδιαίτερα προϊόντα σας πολυεπίπεδα;

Για περισσότερες λεπτομέρειες , κάντε κλικ εδώ.

www.gourmetoliveexhibition.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εξασφαλίστε μια θέση και γίνετε ένας από τους αριστοτέχνες παραγωγούς της!
Η έκθεση διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με επίκεντρο τους παραγωγούς προϊόντων ελιάς, προϊόντων delicatessen και φυσικών καλλυντικών. Την τιμητική τους έχουν: Ελαιόλαδο, Ελιά, Μέλι, Μαρμελάδες, Γλυκίσματα, Αρτύματα, Προϊόντα delicatessen, Αρωματικά φυτά & Βότανα, Προϊόντα Προσωπικής Περιποίησης, Χρηστικά Προϊόντα & Υπηρεσίες.

Φέτος, αυξάνουμε τον αριθμό των εκθετών και τετραπλασιάζουμε το επενδυτικό κεφάλαιο στην προσέλκυση χονδρεμπόρων από το εξωτερικό. Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα απογειωθούν, μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης έκθεσης, με κορυφαίους chef, πληθώρα διαφορετικών θεματικών σεμιναρίων και φυσικά τα βραβεία κοινού!

Οφέλη Συμμετοχής

Διεύρυνση πελατολογίου με νέους πελάτες
Επαφή με στοχευμένους αγοραστές του εξωτερικού
Παρουσίαση νέων εταιρικών προϊόντων
Πραγματοποίηση άμεσων πωλήσεων
Πραγμάτωση εμπορικών συναλλαγών
Συμμετοχή στα βραβεία κοινού με πολλαπλά οφέλη
Επικοινωνία με σεφ, αρθρογράφους και άλλους ειδικούς της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας
Επαφή με στοχευμένους αγοραστές της Ελλάδας
Κόστος συμμετοχής:

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο τύπους stand:

- Stand A: Τραπέζι μήκους 1,80m, 600€+φπα
- Stand B: Τραπέζι μήκους 3,60m, 1100€+φπα

Δηλώσεις Συμμετοχής:
Εξασφαλίστε μια θέση στην 2nd Gourmet Olive & Delicacies Exhibition 2017 και γίνετε ένας από τους αριστοτέχνες παραγωγούς που θα ''γευτούν'' τα προνόμιά της!

www.gourmetoliveexhibition.com / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.