«Συμμετοχή στην  Έκθεση «ANUGA 2017» που πραγματοποιείται από 07 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, στη Γερμανία»

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου - μέλος του Enterprise Europe Network - ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του, που δραστηριοποιούνται στον τομέα τροφίμων –ποτών, ότι η Περιφέρεια Κρήτης πρόκειται να συμμετάσχει στην κορυφαία Έκθεση «ANUGA 2017» και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή  το αργότερο έως την Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017, και ώρα 15:00, συμπληρώνοντας και καταθέτοντας ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως την Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017, τη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και θα βρείτε ΕΔΩ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση/πρόσκληση της Περιφέρειας Κρήτης αναφέρει:

«Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της διευρυμένης και οργανωμένης προσπάθειας που κάνει, προκειμένου να αναδείξει και να προωθήσει τα τοπικά, ποιοτικά προϊόντα του νησιού,  προγραμματίζει να συμμετάσχει στην έκθεση «ANUGA 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί, από 07  έως 11 Οκτωβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, στη Γερμανία.

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας  Κρήτης και επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο της Περιφέρειας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας και καταθέτοντας ηλεκτρονικά στο παρακάτω e-mail,  το αργότερο έως την Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017, τη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και επισυνάπτεται ακολούθως.

Υπογραμμίζεται πως μετά την 02/06/2017 και ώρα 15:00, καμία Δήλωση δεν θα μπορέσει να γίνει δεκτή. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810309268  κ. Μαρία Γιαμπαζολιά – Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κρήτης (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).»