Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του οτι ο Οργανισμός Enterprise Greece σε συνέχεια των δράσεων του για την ενίσχυση της παρουσίας ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων και ποτών στις αγορές της Σερβίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι, το Βουκουρέστι και τη Σόφια, 20-24/11/2017.

 

Το κόστος συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή ανέρχεται στα 250 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για συμμετοχή σε μια ή δύο χώρες και στα 350 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για συμμετοχή και σε 3 χώρες. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Συνημμένα θα βρείτε παρακάτω:

  1.  Πρόσκληση συμμετοχής            
  2.  Αίτηση συμμετοχής
  3.  Ενδεικτικό αναλυτικό πρόγραμμα και χρήσιμες πληροφορίες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ μέχρι το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017.

 ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

1.  ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΑΚΟΥ,  Τ: +30 210 3355727,   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2.  ΑΝΝΙΤΑ ΤΡΥΠΟΣΚΟΥΦΗ, T.: +30 210 33 55 778,   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.