Πρόσκληση Συμμετοχής
Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, TOURNATUR 2017, που διοργανώνεται από 1 μέχρι 3 Σεπτεμβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Dusseldorf.
Η Δ.Ε. TOUR NATUR προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού. Η διοργάνωση του 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία με 43.567 επισκέπτες και 272 εκθέτες και brands από όλο τον κόσμο, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τα μεγέθη της επισκεψιμότητας αλλά και το επίπεδο των ενδιαφερομένων.
Παράλληλα με την Δ.Ε. SALON CARAVAN, οι δύο εκθέσεις προσελκύουν πάνω από 200.000 επισκέπτες και αποτελούν ένα διαδραστικό γεγονός που παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο στο Γερμανικό κοινό.
Θέματα που προβάλλονται
Τα θέματα που παρουσιάζονται είναι διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, ιδέες και προτάσεις για πεζοπορία, hiking, trekking αλλά και ποικιλίας δραστηριοτήτων στη φύση. Συγχρόνως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για ταξίδια σε διαφορετικούς εναλλακτικούς προορισμούς για να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο.
Η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι υπόλοιποι εκθέτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης, σχετικά με τις ποικίλες επιλογές τουρισμού, με την πολιτιστική ιστορία των ελληνικών οικισμών, με τις διεθνώς πιστοποιημένες διαδρομές, όπως για παράδειγμα το μονοπάτι του Μαινάλου και γενικότερα με τα ταξίδια αναψυχής στην Ελλάδα. Η ελληνική συμμετοχή ήταν κατά κοινή ομολογία ιδιαίτερα επιτυχημένη, τα περίπτερα φιλοξένησαν εκατοντάδες επισκέπτες και πρόβαλλαν ένα διαφορετικό τουριστικό περιβάλλον που διευρύνει τις κλασικές επιλογές και δίνει προστιθέμενη αξία τόσο σε όγκο επισκεπτών, όσο και σε χρονική διάρκεια για τον ελληνικό τουρισμό.
Η Συμμετοχή για το 2017

https://gallery.mailchimp.com/8eb58ce11aec856fe7a863784/_compresseds/cf565629-1f0f-4217-ac20-0e7dbe4bd3f3.jpg

Η συμμετοχή σας περιλαμβάνει:
Ενοίκιο χώρου
Αναβαθμισμένη κατασκευή με φωτεινά διαφανοσκόπεια και κρεμάμενες σημάνσεις της ελληνικής συμμετοχής
Γραφικά περιπτέρου με την σήμανση σας
Άρτιο και λειτουργικό εξοπλισμό περιπτέρου (τραπέζια, καρέκλες, βιτρίνα, infocounters, φώτα κ.α., με βάση τον τελικό αριθμό των τμ)
Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαρισμός, φύλαξη, κλπ.)
Προβολή της εταιρείας σας στην έκθεση με τη βασική καταχώρηση αλφαβητικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης
Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης
Μεταφορά διαφημιστικού υλικού σε ποσότητες που καθορίζονται με βάση τα τ.μ. ανά εκθέτη και με προκαθορισμένες ημερομηνίες αποστολής του υλικού. Η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα συντονίσει όλα τα διαδικαστικά για τη δημιουργία ενός National Pavilion και αναλαμβάνει την επικοινωνία με την έκθεση με στόχο μία άρτια ελληνική παρουσία.

Το κόστος συμμετοχής είναι 495 € / τμ + Registration Fee 130 €
Το Registration Fee περιλαμβάνει την εγγραφή της εταιρείας σας στην έκθεση και στον κατάλογο της έκθεσης.

Στο παραπάνω κόστος περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς και εκτελωνισμού προϊόντων, αλλά όχι ο αναλογούν ΦΠΑ.

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ
Ειδικές Κατασκευές
Σε περίπτωση που κάποιος εκθέτης επιθυμεί ειδική κατασκευή η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE αναλαμβάνει να προτείνει και να φέρει εις πέρας την ειδική κατασκευή με το διαφοροποιημένο κοστολόγιο ανά τ.μ.

Όροι Συμμετοχής
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα
Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής και την αντίστοιχη προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού συμμετοχής της. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:

α) Προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αίτηση συμμετοχής συν το media fee
β) Καταβολή 35% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 29/5/2017 και
γ) Εξόφληση του υπόλοιπου 35% μετά την οριστικοποίηση των τμ που τελικώς θα διατεθούν στον εκθέτη μέχρι 30/7/2017

Η τιμολόγηση θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης και ο αναλογούν ΦΠΑ θα καταβληθεί πριν την έκθεση.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής, που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715
ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY
Να σημειώσετε, ότι το παραστατικό ή η ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.

Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.