Περιγραφή έκθεσης
Η μεγάλη εμπορική έκθεση για τη μόδα στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 400 εκθέτες.
Η ένδυση, η υπόδηση, τα αξεσουάρ και τα μπιζού μαζί στην κοινή διοργάνωση της Femmina fashion trade show, της Hellenic Shoe Fair και του τμήματος αξεσουάρ και μπιζού της Δωρέκθεσης της διοργανώτριας εταιρείας ROTA AE, κάτω από την ομπρέλα της Athens fashion trade show στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο, κάθε Ιανουάριο και Σεπτέμβριο παρουσιάζοντας συλλογές από εκατοντάδες κατασκευαστές, εισαγωγείς και σχεδιαστές με είδη ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, μπιζού, εσωρούχων, μαγιό και παιδικής μόδας. 

Επόμενες διοργανώσεις: 27-30 Ιανουαρίου 2017, Metropolitan Expo, Αθήνα
22-25 Σεπτεμβρίου 2017,Metropolitan Expo, Αθήνα

Ποιοι συμμετέχουν
Στην Athens Fashion Trade Show εκθέτουν βιοτεχνίες, κατασκευαστές, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι σε

Γυναικεία και ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία και ανδρικά υποδήματα, Νεανική μόδα, Αξεσουάρ, Μπιζού, Καλοκαιρινή μόδα – Μαγιώ, Eσώρουχα – Homewear, Παιδική ένδυση, υπόδηση, αξεσουάρ, Εξοπλισμός καταστημάτων, Δέρμα και γούνα.
Οι πιο δυνατές εταιρείες μόδας και οι πολλά υποσχόμενοι νέοι σχεδιαστές, αφουγκραζόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του κλάδου, την εμπιστεύονται σταθερά πετυχαίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


Ποιοι την επισκέπτονται
Οι επισκέπτες της έκθεσης Athens Fashion Trade Show είναι:
Τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, εσωρούχων, μπιζού, αξεσουάρ, αντιπρόσωποι, στυλίστες, πολυκαταστήματα, επαγγελματίες του χώρου της μόδας από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.


Οφέλη συμμετοχής
• Είναι η μεγάλη εμπορική έκθεση για τη μόδα που προσελκύει σταθερά εμπορικούς επισκέπτες, καταστήματα από όλη την Ελλάδα και Κύπρο.
• Παρουσιάζει έντονο εμπορικό ενδιαφέρον καθώς αποτελεί την θεσμοθετημένη έκθεση για την ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ στην Ελλάδα.
• Αποτυπώνει πλήρως τις τάσεις της μόδας και παρουσιάζει τη μόδα στο σύνολο της δημιουργώντας ένα ενιαίο χώρο συνάντησης για όλη την αγορά.
• Ενισχύεται με μεγάλη διαφημιστική καμπάνια προσέλκυσης επισκεπτών.
Προβολή της έκθεσης
Με βασικό στόχο την ενημέρωση όλης της αγοράς η έκθεση υλοποιεί ένα μεγάλο διαφημιστικό πρόγραμμα προσέλκυσης επισκεπτών που περιλαμβάνει:
• Εκτενές διαφημιστικό πρόγραμμα σε τηλεόραση
• Διαφημιστικές καταχωρήσεις σε κορυφαία κλαδικά και επιχειρηματικά έντυπα
• Ταχυδρομική αποστολή προσκλήσεων
• Αποστολή ενημερωτικών newsletters σε καταστήματα
• Αποστολή τηλεφωνικών μηνυμάτων σε καταστήματα
• Ειδικές Συνεργασίες με Κλαδικούς Φορείς

Οι διοργανωτές
Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων Α.Ε., ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 12 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας, τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας.
Η Fashion News AE, αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς οργανωτές εκθέσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία 25 ετών στο εκθεσιακό προσκήνιο. Οι εκθέσεις της εστιάζονται κυρίως στο χώρο της μόδας.
Επικοινωνία : RΟΤΑ ΑΕ Λ. Ανθούσας 4, Τ.Κ.15351 Παλλήνη
Τηλέφωνο : 2.111.801.801 Fax: 2.111.801.810
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. URL: http://www.rota.gr