Μεταξύ των ημερομηνιών 8-10 Μαρτίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ από τη διοργανώτρια εκθέσεων UBM Fuarcılık A.Ş. σε συνεργασία με την Ένωση Εξαγωγέων Κωνσταντινούπολης (IMMIB) στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους σχετικούς τομείς φαρμακευτικών προϊόντων.

Παράλληλα με την έκθεση το Υπουργείο Οικονομικών μας μεταξή των ημερομηνιών 6-9 Μαρτίου 2017 θα πραγματοποιήση μία ειδική διοργάνωση, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο και Β2Β συναντήσεις με τους παραγωγούς. Παρακάτω θα βρείτε τις λεπτομέριες τις σχετικής διοργάνωσης:

Κατά τις ημερομηνίες της διοργάνωσης 6-9 Μαρτίου 2017 το Υπουργείο Οικονομικών μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από την κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων με πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο αναφερόμενο πρόγραμμα στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 6-9 Μαρτίου 2017 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφορετικές ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Παρακαλούνται οι εταιρείες που θα κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από το Υπουργείο μας.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://www.cphi.com/istanbul/