Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, για τις δυνατότητες ανάπτυξης διεθνών επιχειρηματικών συνεργασιών που παρέχονται μέσα από το δίκτυο.

1.Δημιουργία Επιχειρηματικού Προφίλ και Εισαγωγή του στην βάση Επιχειρηματικών συνεργασιών (http://www.ebeh.gr/web/guest/euresi-sunergatwn).
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες χρειάζεται να διαμορφώσουν σε συγκεκριμένη φόρμα, ένα προφίλ της επιχείρησης τους όπου θα περιγράφουν συνοπτικά την εταιρεία τους, τα προϊόντα που παράγουν, το είδος της συνεργασίας που επιθυμούν, τους εταίρους που αναζητούν και τις χώρες στόχους. Το προφίλ αυτό καταχωρείται στην βάση επιχειρηματικών συνεργασιών του δικτύου και είναι προσβάσιμο από όλες τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το δίκτυο. Ο χρόνος παραμονής στην βάση είναι 2 έτη.

2.Αναζήτηση προφίλ ξένων επιχειρήσεων-εγγραφή στην βάση δεδομένων και λήψη αυτόματης ενημέρωσης.
Η βάση επιχειρηματικών συνεργασιών προσφέρει την δυνατότητα αναζήτησης προφίλ ξένων επιχειρήσεων με κριτήρια επιλογής (λέξεις κλειδιά) όπως τομέας δραστηριοποίησης, χώρα προέλευσης κτλ. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής στην βάση πελατών του δικτύου και λήψης αυτόματης ηλεκτρονικής ενημέρωσης για προφίλ που έχουν επιλέξει με συγκεκριμένα κριτήρια .

Η εγγραφή στη βάση πελατών γίνεται από τα στελέχη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κατόπιν δικού σας αιτήματος.

Αφού γίνει εγγραφή της επιχείρησής σας στη βάση πελατών του Enterprise Europe Network μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία αυτόματης ενημέρωσης μέσω e-mail με λέξεις-κλειδιά για τομείς της αγοράς που σας ενδιαφέρουν.

3. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για προφίλ ξένων επιχειρήσεων.
Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο προφίλ μπορούν να κάνουν αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η ενεργοποίηση του αιτήματος γίνεται με την επιλογή ‘Request More Information’ στο αντίστοιχο προφίλ και κατόπιν έγκρισης του αιτήματος από το Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν Επιμελητήριο Ηρακλείου κ. Καλλιάνης Παναγιώτης τηλ.2810247049 e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.