Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο διοργανωνει Β 2 Β συναντήσεις με Ιταλούς agents στο Μιλάνο με στόχο να φέρει τα Ελληνικά Προϊόντα πιο κοντά στην Ιταλική Αγορά.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση που λάβαμε:

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ Β ΤΟ Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ AGENTS –MILANO (ITALIA)
ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ EΞΑΓΩΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

 

Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει b 2 b (επιχειρηματικές συναντήσεις) στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2019 στο Μιλάνο Ιταλίας .

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Agents 321/ Forum Agenti ,μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις agents της Ιταλίας σε χώρο του εκθεσιακού κέντρου του Μιλάνου (Fiera Milano City – MiCo Via Gattamelata, 5 - 20149 Milano)

Στόχος μας είναι η προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και η εύρεση συνεργασιών στην Ιταλική αγορά .

Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

Η συμμετοχή της κάθε ελληνικής εταιρείας περιλαμβάνει,
stand συνολικού εμβαδού 6 τ.μ. ,
οργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων,
υπηρεσίες μετάφρασης,γραμματειακή υποστήριξη / συνοδεία εκπροσώπου από το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας
και διαφημιστική προβολή από τους οργανωτές.

Παρακαλούμε τους εκπροσώπους των ενδιαφερόμενων εταιρειών να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Επιμελητηρίου μας (τηλ.210.7213209 κο Mario Giannotti) ή στα mails
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περισσότερες λεπτομέρειες και το κόστος της συμμετοχής.