ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΕΚΘΕΣΗ "SIAL PARIS 2018"


Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του οτι η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της διευρυμένης και οργανωμένης προσπάθειας που κάνει, προκειμένου να αναδείξει και να προωθήσει τα τοπικά, ποιοτικά προϊόντα του νησιού, προγραμματίζει να συμμετάσχει στην έκθεση «SIAL PARIS 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί, από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Παρισιού, Paris – Nord Villepinte στη Γαλλία.

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Κρήτης και επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο της Περιφέρειας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας και καταθέτοντας ηλεκτρονικά στο παρακάτω e-mail, το αργότερο έως την Τρίτη 10 Απριλίου 2018, τη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και επισυνάπτεται ακολούθως:

https://goo.gl/PG4EWq

Υπογραμμίζεται πως μετά την 10/04/2018 και ώρα 15:00, καμία Αίτηση δε θα μπορέσει να γίνει δεκτή. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2813407908 κα. Μαρία Γιαμπαζολιά – Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κρήτης (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)