Ένα νέο σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους είναι ήδη γνώστες της αγγλικής γλώσσας και επιθυμούν πιστοποίηση στο Bulats (αντίστοιχο πτυχίο Lower - Proficiency)

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επανάληψη και o εμπλουτισμός προηγούμενης γνώσης αγγλικών.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι ικανοί να αντιλαμβάνονται και να αναλύουν επιχειρηματική ορολογία τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση επαγγελματικών συζητήσεων και η βελτίωση της ορολογίας είναι μερικοί μόνο από τους στόχους που θα επιτευχθούν στο σεμινάριο.Με αυτό το σεμινάριο σας δίνεται η δυνατότητα να δώσετε εξετάσεις μέσω του Bulats. Tο πτυχίο που θα αποκτήσετε δίνοντας τις απαιτούμενες εξετάσεις είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ. Η πιστοποίηση γίνεται σε όλα τα επίπεδα από (Β1 έως Γ2 αντίστοιχο πτυχίο Lower - Proficiency). Οι εξετάσεις είναι αυτοπροσδιοριζόμενες, δηλαδή οι ορθές απαντήσεις αυξάνουν το επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων και αντίστροφα. Επίσης οι εξετάσεις διενεργούνται σε συχνά χρονικά διαστήματα και η διάρκεια τους μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 90 λεπτά. Η εξέταση χωρίζεται σε ακουστικό μέρος και μέρος κατανόησης κειμένου, δηλαδή κατανόηση λεξιλογίου και γραμματικών φαινομένων.

 

Ενότητες σεμιναρίου:

Επανάληψη λεξιλογίου έως και το επίπεδο Β1
Γραμματική (επανάληψη)
Εξάσκηση στην ενότητες εξέτασης
Διαχείριση και ανάλυση χρόνου
Χρήσιμες τεχνικές
Διάρκεια σεμιναρίου: 50 ώρες
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 20/03-03/05 Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο (18:00-20:30)

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν, στην Νέα Αλικαρνασσό Αρχιμήδους 1 και Ικάρου
Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Κόστος προγράμματος: 280 ευρώ
Εισηγήτρια:
Η Ευαγγελία Τζαγκούρνη είναι απόφοιτη Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Μέρος των σπουδών της έγινε στην Λισαβώνα όπου ασχολήθηκε εξολοκλήρου με την εκπαίδευση της Αγγλικής. Διαθέτει σεμιναριακή εμπειρία ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Πληροφορίες και αιτήσεις: Στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ.κέντρο: 2810302730,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.:www.katartisi.gr - fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes