Συμβουλές

ΑΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: 11o Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ με θέμα: «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Σύσφιξη Δεσμών», στις 25 & 26 Οκτωβρίου

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει τη διοργάνωση του «11ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ», με θέμα «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Σύσφιξη Δεσμών», στις 25 & 26 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Οι πρόσφατες εξελίξεις καταγράφουν αυξανόμενους δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Αραβικού Κόσμου, γεγονός που αποδεικνύεται από την αύξηση των επενδυτικών ροών και του εμπορικού ισοζυγίου καθώς και τον συντονισμό των χωρών σε ζητήματα στρατηγικής σημασίας.

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, εκμεταλλευόμενο τις περιφερειακές τάσεις και εξελίξεις, εμπλουτίζει το πρόγραμμα του διημέρου με δύο ακόμη εκδηλώσεις, ήτοι τη 2η Επιχειρηματική Συγκέντρωση «Ελλάδα και Χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου» και την 4η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης «Meet the Arab Ambassadors». Οι συμμετέχοντες ομιλητές είναι όλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες και σημαντικά ενδιαφερόμενα μέρη τόσο από την αραβική όσο και από την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα.

Πατώντας στα παρακάτω ονόματα των αρχείων, θα μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες:

- Γενική Επισκόπηση με το προσωρινό πρόγραμμα

- Πληροφοριακό γράφημα (infographic) 11ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές ομιλίες και παρουσιάσεις, αλλά και να δικτυωθούν και να έρθουν σε επαφή με ομολόγους τους από όλες τις αραβικές χώρες. 

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.


Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022

ΕΛΛΗΝΟ – ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ Β 2 Β ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ AGENTS – MILANO (ITALIA) 17 & 18 Νοεμβρίου 2022

To ΕΛΛΗΝΟ – ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ενημερώνει για τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ Β 2 Β ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ AGENTS – MILANO (ITALIA) 17 & 18 Νοεμβρίου 2022. 

Η συμμετοχή στις επιχειρηματικές συναντήσεις απευθύνεται σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ EΞΑΓΩΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Όπως αναφέρουν: Στις 17 και στις 18 Νοεμβρίου 2022 με φυσική πλέον παρουσία συναντάμε στο Μιλάνο τους ιταλούς agents για την προώθηση ελληνικών προ΄ι΄όντων και υπηρεσιών στην ιταλική αγορά.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει b 2 b συναντήσεις με τους ιταλούς agents στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2022 .

https://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Milano

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Agents 321/ Forum Agenti ,μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις agents της Ιταλίας στο NH Milano Congress Center - Strada 2a - 20090 Assago Milano)

 

Για περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής εδώ

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο: Διοργάνωση Διαδικτυακής Επιχειρηματικής Συνάντησης Ελλάδας - Κρατών του Κόλπου 15 - 16 Ιουνίου 2021

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο μάς ενημερώνει για την διοργάνωση διαδικτυακής επιχειρηματικής συνάντησης μεταξύ της Ελλάδας και των κρατών – μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου με τίτλο «Κοινά Οράματα», στις 15 – 16 Ιουνίου τ.ε. Από αραβικής πλευράς, οι συμμετέχουσες χώρες είναι το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Καλωσορίζουμε τη συμμετοχή μελών και μη-μελών του Επιμελητηρίου μας σε αυτήν την τόσο σημαντική διαδικτυακή συνάντηση, η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διερευνήσει δυνατότητες διείσδυσης ή περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων των ελληνικών μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων στα κράτη-μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου.

Υψηλά ιστάμενοι ομιλητές από μία ποικιλία επιχειρηματικών τομέων θα διεξάγουν ομιλίες και παρουσιάσεις σε ελληνικά και αραβικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία), ενώ η πλατφόρμα θα επιτρέψει τη δικτύωση μεταξύ Ελλήνων και Αράβων συμμετεχόντων στην αγγλική γλώσσα μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων (chatting) ή βιντεοκλήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
* Σημειώνεται πως οι συμμετοχές για δικτύωση από την αραβική πλευρά δεν θα περιορίζονται στους τομείς που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Επισυνάπτεται ενημερωτικό φυλλάδιο που συμπεριλαμβάνει το προκαταρκτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
Σημειώνεται πως η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με την καταβολή του απαραίτητου κόστους συμμετοχής, όπως αναφέρεται στη φόρμα εγγραφής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ, 9 ΙΟΥΝΙΟΥ, στις 16:00

ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: iENA – Διεθνής Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα, Νυρεμβέργη, 27 – 30 Οκτωβρίου 2022

iENA – Διεθνής Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα
Νυρεμβέργη, 27 – 30 Οκτωβρίου 2022

Το Ελληνο-Γερμανικό Επιμελητήριο μάς ενημερώνει για τη Διεθνής Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα, iENA, που θα πραγματοποιηθεί στη Νυρεμβέργη στη Γερμανία, 27 – 30 Οκτωβρίου 2022. Όπως αναφέρουν: 
"Στην iENA παρουσιάζονται ετησίως εδώ και 70 χρόνια πάνω από 800 Εφευρέσεις πάνω από 30 χώρες και την επισκέπτονται 12.000 επαγγελματίες πάνω από 40 χώρες. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάζεται ένα καθημερινό πρόγραμμα επί σκηνής και πραγματοποιείται μια αποκλειστική τελετή απονομής για τις καλύτερες εφευρέσεις.
Συμμετέχετε κι εσείς ως εκθέτης στην έκθεση παρουσιάζοντας την εφεύρεσή σας ή την εταιρία σας σε πιθανούς πελάτες και επενδυτές."

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας 

 

________________________________________________

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

υπεύθυνη: Βίλλυ Κεφαλά
Δορυλαίου 10-12, GR-11521 Αθήνα
Τ: +30 210 6419018
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W: www.german-chamber.gr
W: www.german-fairs.gr
Facebook | LinkedIn | Twitter

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο: Επιχειρηματικός Οδηγός 2021-2022 στην Αγγλική γλώσσα

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Ανάπτυξης μάς ενημερώνει  ότ πρόκειται να εκδώσει τον Επιχειρηματικό Οδηγό 2021-2022 στην ι Αγγλική γλώσσα, εντός του τελευταίου τριμήνου του έτους.


Η εν λόγω έκδοση αποτελεί μοναδική ευκαιρία προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών των μελών μας στον Αραβικό κόσμο και αποσκοπεί στην άνοδο του εμπορικού ισοζυγίου Ελλάδας – Αραβικών χωρών. Θα διανεμηθεί δωρεάν στις αραβικές ενώσεις εμπορικών επιμελητηρίων, τα τοπικά αραβικά εμπορικά επιμελητήρια, τις διαπιστευμένες στις αραβικές χώρες ελληνικές Διπλωματικές Αρχές και φυσικά στις επιχειρηματικές κοινότητες Ελλάδας και αραβικών κρατών σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.


Ο Οδηγός αυτός αφορά αποκλειστικά τα μέλη του Επιμελητηρίου (Αραβο-Ελληνικού)  που είναι ταμειακώς εντάξει.


Για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία μας ενώ δεν είναι μέλη, μπορούν να εγγραφούν στα μητρώα του Επιμελητηρίου.


Όσα μέλη μας επιθυμούν την απλή (δωρεάν) καταχώρηση των στοιχείων τους στον Επιχειρηματικό Οδηγό '21-'22, μπορούν να το κάνουν ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


Για ειδική καταχώρηση στον Οδηγό, παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε το συνημμένο σχετικό αρχείο.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη ανταπόκρισή σας.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ 2021-2022: ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ Β 2 Β ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ AGENTS – MILANO (ITALIA) 17 & 18 Νοεμβρίου 2022

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’, διοργανώνει b 2 b συναντήσεις με τους ιταλούς agents στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2022.. Κατά τη διάρκεια των  με φυσική πλέον παρουσία  οι συμμετέχοντες θα συναντήσουν στο Μιλάνο τους ιταλούς agents για την προώθηση ελληνικών προ΄ι΄όντων και υπηρεσιών στην ιταλική αγορά. Σ 

Η διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) απευθύνεται σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ EΞΑΓΩΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
 

Επισυνάπτεται ενημερωτικό με στοιχεία επικοινωνίας στο Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο. 

Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο: Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα την Ουγκάντα στις 25/02

Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Β. διοργανώνουν δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Focus on Business in Uganda" που θα πραγματοποιηθεί στις 25/02/2021  στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν στελέχη της Κυβέρνησης και επιχειρήσεων στην Ουγκάντα καθώς επίσης και ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ουγκάντα προκειμένου να παρουσιάσουν την οικονομική κατάσταση της χώρας, τις εξελίξεις και τις τάσεις, το επιχειρηματικό περιβάλλον, τις ευκειρίες για εξαγωγή και επένδυση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουγκάντα και γενικότερα τις προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες.

Για να δείτε τη σχετική πρόσκληση, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για να δείτε αναλυτικά στοιχεία για την οικονομία της Ουγκάντα, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο: Διοργάνωση Αραβο-Ελληνικού Συνεδρίου Τροφίμων 5η & 6η Οκτωβρίου 2021

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο μάς ανακοινώνει την διοργάνωση του πρώτου Αραβο-Ελληνικού Συνεδρίου Τροφίμων (σε ηλεκτρονική μορφή), την 5η & 6η Οκτωβρίου τ.ε.

Όπως αναφέρουν: "Καλωσορίζουμε τη συμμετοχή της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας σε αυτό το συνέδριο του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου που, για πρώτη φορά, είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στον τομέα των τροφίμων, σχεδιασμένο έτσι ώστε να εξερευνήσει πιθανότητες και ευκαιρίες αμοιβαίας συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των ελληνικών και αραβικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει όλους σχεδόν τους σχετικούς τομείς που άπτονται του ενδιαφέροντος της Ελλάδας και των αραβικών χωρών, με αξιόλογους ομιλητές επιχειρηματίες και ειδήμονες του χώρου.

Οι ομιλίες και παρουσιάσεις θα διεξαχθούν στα ελληνικά και αραβικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία), ενώ η πλατφόρμα θα επιτρέψει τη δικτύωση μεταξύ Ελλήνων και Αράβων συμμετεχόντων στην αγγλική γλώσσα μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων (chatting) ή βιντεοκλήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο, μπορείτε να ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.


Σημειώνεται πως η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με την καταβολή του απαραίτητου κόστους συμμετοχής, όπως αναφέρεται στη φόρμα εγγραφής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, στις 16:00

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο: Διαδικτυακή Συνάντηση Σαουδαράβων και Ελλήνων επιχειρηματιών στις 03/03/2021 - Προθεσμία Δήλωσης Συμμετομής έως 24/02/2021

Σχετικά με τη διαδικτυακή εκδήλωσητου Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου με θέμα:  Saudi – Greek e-Business Gathering: Racing to our Common Future, που προγραμματίζεται για τις 3 Μαρτίου τ.ε., στις 12:00 ώρα Ελλάδος, ανακοινώνεται το πρόγραμμα και η ανανεωμένη λίστα των Σαουδαράβων επιχειρηματιών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για δικτύωση και εικονικές συναντήσεις Β2Β με Έλληνες ομολόγους τους σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Για να δείτε τη λίστα των Σαουαράβων επιχειρηματιών που θα λάβουν μέρος στις διαδικτυακές Β2Β επιεχειρηματικές συναντήσεις, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

ΤΕΛΙΚΗ Προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής: ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, ώρα 16:00

Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο: Διαδικτυακό Σεμινάριο για τις Εξαγωγές στις Υποσαχάριες Χώρες στις 15 Ιουλίου

Πρόσκληση
σε διαδικτυακή εκδήλωση
“Exporting to Sub-Saharan Africa”

Tο Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «EXPORTING TO SUB-SAHARAN AFRICA» υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΕΒΕΑ και ΣΕΒΕ, για τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων στην Αφρικανική Ήπειρο, στις 15 Ιουλίου 2021, στις 16:00

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Στελέχη Επιχειρήσεων που ασχολούνται με το μάρκετινγκ για την ανάπτυξη νέων αγορών και τις εξαγωγές και επενδύσεις ιδιαίτερα σε χώρες της Υπο-σαχαριας Αφρικής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Έμπειροι εισηγητές και στελέχη ελληνικών εξαγωγικών εταιριών θα αναφερθούν και θα αναλύσουν διάφορα ζητήματα και ευκαιρίες σχετικά με την ανάπτυξη εξαγωγών όπως :

▪ Ανάγκες αγοράς ανά χώρα (Προϊόντα / Υπηρεσίες)
▪ Τρόπος προσέγγισης Αγοράς / Δημιουργίας επαφών / prospects
▪ Στάδια προετοιμασίας
▪ Κατοχύρωση σημάτων
▪ Πιστοποιήσεις
▪ Δειγματισμός
▪Μελέτη Ανταγωνισμού
▪Market awareness (Συμμετοχή σε Αποστολές / τοπικές εμπορικές εκθέσεις / διαφήμιση, κλπ)
▪Culture Management / Διαπολιτισμική επικοινωνία
▪ Νομική κάλυψη συμφωνιών
▪ Διασφάλιση πληρωμών / Ασφάλιση πιστωτικού κινδύνου (Αναφορά)
▪Logistics
▪ Τοπική χρηματοδότηση / εργαλεία
▪ Σημεία προσοχής
▪ Eλεγχος υγιεινής της χώρας, εμβολιασμοί που πιθανόν να χρειαστούν

Προθεσμία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: 12 Ιουλίου, 16:00

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να επιστρέψουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη Αίτηση Συμμετοχής στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο: Διαδικτυακή Συνάντηση επιχειρηματιών από την Ελλάδα και τη Σαουδική Αραβία στις 3 Μαρτίου

 

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο μάς ενημερώνει για τη διαδικτυακή συνάντηση Saudi – Greek e-Business Gathering: Racing to our Common Future, η οποία προγραμματίζεται για τις 3 Μαρτίου 2021.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει υψηλού επιπέδου ομιλητές από τις δύο πλευρές, εκτεταμένη δικτύωση και εικονικές συναντήσεις Β2Β σε όλους τους τομείς, μεταξύ Ελλήνων και Σαουδαράβων επιχειρηματιών.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής: ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, ώρα 16:00