Στο πλαίσιο συναεργασίας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο σάς ενημερώνουμε για την παρακάτω επιχειρηματική αποστολή στο Μιλάνο:

Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει b to b συναντήσεις στις 24 Μα’ίου 2019 στο Μιλάνο Ιταλίας .

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Agents 321/ Forum Agenti ,μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις agents της Ιταλίας στο Starhotels Business Palace (Via Privata Pietro Gaggia 3 - 20139 Milano MI) .

Στόχος μας είναι η προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και η εύρεση συνεργασιών στην Ιταλική αγορά .


Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

Παρακαλούμε για τους ενδιαφερόμενους να απαντήσουν το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για τις συναντήσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμετοχής παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Mario Giannotti

Προ'ι'στάμενος Εμπορικού Τμήματος
Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας
Σόλωνος 102
10680 Αθήνα
t.0030.210.7213209 (1)
f.0030.210.7213212
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.italia.gr