Ημερίδες

Συναντήσεις για τη βρετανική αγορά στο Επιμελητήριο Ηρακλείου:

 

Ανοικτή πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τη δυναμική της βρετανικής αγοράς και κυρίως στους τομείς τροφίμων, τουρισμού, ακινήτων και άλλων υπηρεσιών απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου με αφορμή την επίσκεψη εκπροσώπων της πρεσβείας της Μεγάλης Βρετανίας και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου στις 24 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο.

Οι ενδιαφερόμενοι από το χώρο του τουρισμού, της αξιοποίησης ακινήτων, του αγροδιατροφικού τομέα και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στις συναλλαγές ελληνικών και βρετανικών εταιρειών μετά το BREXIT και να πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ, κατ’  ιδίαν συναντήσεις (Β2Β) με την Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα κα Κate Smith, τον Διευθυντή του Εμπορικού Τμήματος της Βρετανικής Πρεσβείας κ. Σωτήρη Λεοντάρη και την Πρόεδρο του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητήριου κα Άννα Καλλιάνη.

Για την καλύτερη οργάνωση των συναντήσεων, που θα γίνουν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ που θα βρουν στο site: www.ebeh.gr ή στο  blog: exports.ebeh.gr του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και να την αποστείλουν μέχρι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Εβελίνα Μπάκιντα, Τ. 2810247021.

 

ΔΙΚΤΥΟ (CLUSTER) ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΤΥΡΙΟΥ δημιουργεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Συνεργατικό δίκτυο για την προώθηση των παραδοσιακών τυριών που παράγονται στην Κρήτη δημιουργεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου θέτοντας τις βάσεις για την ανάδειξη και προβολή των εξαιρετικών τυροκομικών προϊόντων του νησιού και την καθιέρωσή τους στη διεθνή αγορά.

Το Δίκτυο, με τη μορφή CLUSTER, θα έχει την επωνυμία «ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΥΡΙ» και σ’ αυτό θα μπορούν να ενταχθούν οι τυροκομικές μονάδες του Ηρακλείου και σταδιακά όλης της Κρήτης, διατηρώντας την παραγωγική και επιχειρηματική τους αυτοτέλεια.

Στόχος της προσπάθειας του Επιμελητήριο Ηρακλείου – μέλος του Enterprise Europe Network - είναι ν’ αναπτυχθούν δράσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα σε μικρές και μεγάλες τυροκομικές μονάδες της Κρήτης να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε νέες αγορές και κυρίως να γίνει γνωστό το ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΥΡΙ ως βασικό στοιχείο της Κρητικής Διατροφής και της πολιτιστικής της κληρονομιάς.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΙΚΤΥΟ (CLUSTER) ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΤΥΡΙΟΥ δημιουργεί το...

Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Social Media - Πώς μπορείτε να τα αξιοποιήσετε

To Επιμελητήριο Ηρακλείου σας προσκαλεί στην εκδήλωση “Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Social Media - Πώς μπορείτε να τα αξιοποιήσετε”

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, Ώρα 18.00

Διαβάστε περισσότερα: Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Social Media - Πώς...