Exports Blog - Ζήτηση Προϊόντων / Υπηρεσιών - Επιμελητηρίου Ηρακλείου

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ενδιαφέρον για εισαγωγή φυκόχωμα και κομπόστ από την Ελλάδα

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Ο.Ε.Υ.) της Ελλάδας στα Σκόπια ενημερώνει για το ενδιαφέρον της εταιρείας για εισαγωγή φυκόχωμα και κομπόστ από την Ελλάδα.

Στοιχεία εταιρείας:

PharmaRolly Holdings B.V.
Δραστηριότητα: Λαχανικά, φυτά, ρίζες και κόνδυλοι, βρώσιμα
Πόλη/Τ.Κ: Σκόπια /
Χώρα: ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Τηλέφωνο: +389 7 226 1010
Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πληροφορίες: Καλλιέργεια ιατρικής κάνναβης

Ενδιαφέρον Ουκρανίας για απόκτηση γεννητριών

To ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, Β1 Διεύθυνση Σχεδιασμού Εξωστρέφειας και Συντονισμού Φορέων Εξωστρέφειας ενημερώνει ότι η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα στις 29 Σεπτεμβρίου αιτήθηκε, τη συνδρομή της χώρας μας για απόκτηση 81 γεννητριών, για την κάλυψη αναγκών των δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης και θέρμανσης.

Σχετική λίστα των αναγκών εδώ:

Επιχειρήσεις που κατασκευάζουν ή εμπορεύονται ανάλογο εξοπλισμό, μπορούν να γνωρίσουν διαθεσιμότητά τους στην Ζ2 Διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Δελτίο τρεχουσών προκηρύξεων δημοσίων διαγωνισμών Βόρειας Μακεδονίας (16.08.2023) / Πηγή: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Σκοπίων

To Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας ενημερώνει για  το Δελτίο τρεχουσών προκηρύξεων δημοσίων διαγωνισμών στη Βόρεια Μακεδονία, Αρ. Τεύχους No.52/2023 από 16 Αυγούστου 2023.

ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ: Ζήτηση ελαιολάδου, ελιών, ζυμαρικών, οσπρίων, κατεψυγμένων λαχανικών, χυμών / Γραφείο Ο.Ε.Υ. στο Ντουμπάι

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Ντουμπάι ενημερώνει ότι η εμιρατινή εταιρεία SELKAR TRADING FZE, μέλος τουρκικού ομίλου Imisk, οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο τροφίμων-ποτών, ενδιαφέρεται για συνεργασία με Έλληνες εξαγωγείς ελαιολάδου, ελιών, ζυμαρικών, οσπρίων, κατεψυγμένων λαχανικών και χυμών.   

Τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν απευθείας στην εταιρεία SELKAR καταλόγους και προφίλ της εταιρείας τους, στην αγγλική γλώσσα, ως κάτωθι:

SELKAR TRADING FZE

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web: http://www.selkar.com/

Πρόσωπο επικοινωνίας: κ. Rahim Nilavar

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΔΙΕΘΝΕΊΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΈΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡIΟΥ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης,  στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του "İzmir Business Offers", ενισχύει τις διεθνείς εμπορικές σχέσεις των τούρκικων επιχειρήσεων με ξένες εταιρείες.  Ακολουθούν σχετικές επιχειρηματικές προσφορές  στις βιομηχανίες "Διαφήμιση", "Συμβουλευτική", "Τρόφιμα", "Υγεία και ιατρικές συσκευές", "Logistics &; Τουρισμός", "Τεχνολογίες λογισμικού και υλικού", "Κλωστοϋφαντουργία

Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Αίτημα από κορεατική εταιρεία για εισαγωγή βιολογικού ελαιολάδου / Γραφείο Ο.Ε.Υ. στη Σεούλ

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων στη Σεούλ ενημερώνει ότι Κορεατική εταιρεία γενικού εμπορίου επικοινώνησε με Γραφείο προκειμένου να ενημερωθεί για ελληνικές επιχειρήσεις με τις οποίες επιθυμεί να συνεργασθεί για να εισάγει στην Νότιο Κορέα βιολογικά προϊόντα ελαιολάδου.

Τα στοιχεία της εταιρείας και του υπευθύνου έχουν ως ακολούθως:

D&C Trading, www.dncco.co.kr,  αρμόδιος Mr. Phil Choi, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. +82-2-866-1941,1304 Sedae Bldg. 108 Toegye-ro, Jung-gu, Seoul, Korea, 04631

 

D&C Trading
Δραστηριότητα:
Διεύθυνση: 1304 Seadae Bldg. 108 Toegye-ro, Jung-gu, Seoul, Korea , 04631
Πόλη/Τ.Κ: Seoul / 04631
Χώρα:  ΚΟΡΕΑ, ΝΟΤΙΟΣ
Τηλέφωνο: +8228661941
Website: www.dncco.co.kr
Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσκεψη Επιχειρηματικής Αποστολής Γαλλόφωνων χωρών – Β2Β συναντήσεις στις 4 Οκτωβρίου 2023 στην Θεσσαλονίκη και στις 6 Οκτωβρίου 2023, στην Αθήνα / Πηγή: ΥΠΕΞ Ελλάδας Δ/νση Β1

Επίσκεψη Επιχειρηματικής Αποστολής Γαλλόφωνων χωρών – Β2Β συναντήσεις στις 4 Οκτωβρίου 2023 στην Θεσσαλονίκη και στις 6 Οκτωβρίου 2023, στην Αθήνα.

Ο Διεθνής Οργανισμός Γαλλοφωνίας-ΔΟΓ (Organisation Internationale de la Francophonie-OIF), σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, το ΕΒΕΑ τον ΣΕΒ, τον ΣΕΒΕ και το ΕΒΕΘ, διοργανώνει τον Οκτώβριο επίσκεψη στην Ελλάδα, (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) 80 περίπου επιχειρήσεων από διάφορες γαλλόφωνες χώρες και με δραστηριότητα στον αγροδιατροφικό τομέα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, τον κλάδο των φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, των ψηφιακών υπηρεσιών και του βιώσιμου τουρισμού.

Ως μέρος της εφαρμογής της Οικονομικής Στρατηγικής για τη Γαλλοφωνία (2020-2025), ο OIF αναπτύσσει οικονομικές και εμπορικές αποστολές με πολυμερή διάσταση από το 2022, προκειμένου να συμβάλει στην εντατικοποίηση του εμπορίου και των επενδύσεων μεταξύ των 88 κρατών και των κυβερνήσεων μελών του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ξένες επιχειρήσεις που πλαισιώνουν την Αποστολή θα συμμετέχουν σε προκαθορισμένες B2B συναντήσεις με αντίστοιχες ελληνικές, στη Θεσσαλονίκη στις 4 Οκτωβρίου και στην Αθήνα στις 6 Οκτωβρίου.

Ο χώρος των B2B συναντήσεων αναμένεται να οριστικοποιηθεί.

Για τις ελληνικές επιχειρήσεις δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στις συναντήσεις.

Για τον κατάλογο των επιχειρήσεων μπορείτε να τον συμβουλευτείτε εδώ και να δηλώσετε με ποιες επιθυμείτε να συναντηθείτε εδώ, κατά προτίμηση έως τις 4.9.2023. Θα ακολουθήσει πρόσκληση του OIF για να συνδεθείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα του Οργανισμού και να πραγματοποιήσετε προπαρασκευαστική on line συνάντηση γνωριμίας με τους ξένους ομολόγους σας στις 12.9.2023.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίσκεψη μπορείτε να δείτε εδώ ή να επικοινωνήσετε με το ΕΒΕΑ (κα Τίνα Ρέτζεκα: Τ. 210 338 2342, Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), τον ΣΕΒ (κα Ντίνα Αθανασίου: Τ. 211 500 6104, Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), τον ΣΕΒΕ (κα Νατάσα Γιαλόγλου, Τ: 2310 535333, Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και το ΕΒΕΘ (κα Σταυρούλα Αγγελίδου, Τ:2310370182, Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ: Ζήτηση Ακτινιδίων / Γραφείο Ο.Ε.Υ. στο Ντουμπάι

Το Γραφείο Οικονομικων & Εμπορικών Υποθέσων στο Ντουμπάι ενημερώνει ότι η Εμιρατινή εταιρεία Bab Al Shamas Foodstuff Trading ενδιαφέρεται για την εισαγωγή ακτινιδίων. Ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον κ. Afzal Ahmed στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

BAB AL SHAMAS FOODSTUFF TRADING
Δραστηριότητα:
Διεύθυνση: he Fresh Market - Ras Al Khor Industrial Area - Ras Al Khor Industrial Area 3 -
Πόλη/Τ.Κ: Dubai /
Χώρα:  ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
Τηλέφωνο: +971 58 939 7188
Website: https://babalshamas.com/
Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
 
 

ΒΕΛΓΙΟ: Ζήτηση. Φυστίκι για φυστικοβούτυρο / Γραφείο Ο.Ε.Υ. Βρυξελλών

To Γραφείο Ο.Ε.Υ. Βρυξελλών ενημερώνει για τη ζήτηση ελληνικού οργανικού, ωμού και λευκασμένου φυστικιού για παρασκευή φυστικοβούτυρου. Ποσότητα 1,5 τόνοι μηνιαίως. Πρόκειται για μεγάλη βελγική εταιρεία του κλάδου.

Πληροφορίες για τα προιόντα που εμπορεύεται η εταιρεία υπάρχουν στην ιστοσελίδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του Γραφείου μας.

Στοιχίεα ενδιαφερόμενης εταιρείας:

BUDDY BUDDY
Διεύθυνση: Paapsemstraat 123.2
Πόλη/Τ.Κ: Anderlecht, Brussels / 1070
Χώρα: ΒΕΛΓΙΟ 
Website: www.buddybuddy.bio, Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες: Παρασκευαστής φυστικοβούτυρου

 

Στοιχεία Γραφείου Ο.Ε.Υ.:Βρυξελλών

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Rue des Petits Carmes 6, 1000 Bruxelles
Πόλη: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΒΕΛΓΙΟ
Ωράριο (ώρα Ελλάδος):
10.00-17.30
Τηλέφωνο: (00322) 5455506, 5455507

Ηλ.Ταχυδρομείο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Υπεύθυνος γραφείου:
ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΗΣ, Γενικός Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β'

ΤΟΥΡΚΙΑ: Αίτημα συνεργασίας με την “EMSAD”

H Τούρκικη Πρεσβεία στην Αθήνα, ενημερώνει:

 "The ELECTROMECHANICAL INDUSTRIALIST ASSOCIATION “EMSAD”, as a pioneer association of Türkiye in the  field of electromechanical industries is ready to collaborate with its counterparts in Greece. Any interested parties, association or company, can get in touch directly with EMSAD"

Official website of the Association; EMSAD | Elektromekanik Sanayiciler Derneği

ΙΣΡΑΗΛ: Eισαγωγή διατροφικών προϊόντων kosher / Ομοσπονδία Εμπορικών Επιμελητηρίων Ισραήλ

Η Ομοσπανδία Εμπορικών Επιμελητηρίων Ισραήλ ενημερώνει για τη ζήτηση συνεργασίας με εξαγωγείς kosher συσκευασμένων διατροφικών προϊόντων (γαλακτοκομικά, ιχθυηρά, έλαια κλπ).

Η επικοινωνία πρέπει να γίνει μέσω της Ομοσπονδίας Εμπορικών Επιμελητηρίων Ισραήλ

Company Name B. Bekurim Ltd. (77472)
Contact Person Initial contact to be made via the Federation of Israeli Chambers of Commerce:
International Relations Division
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Year of Establishment 2015
No. of Employees 15

 

Στοιχεία Ομοσπανδίας Εμπορικών Επιμελητηρίων Ισραήλ

84 Hahashmonaim str.
Πόλη/Τ.Κ: Tel Aviv / 67132
Χώρα: ΙΣΡΑΗΛ 
Τηλέφωνο: 97235631020
Website: www.chamber.org.il
Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρ.Εργαζομένων: 12

ΘΕΜΑ : Αιτήματα ισραηλινών εταιρειών για επιχειρηματική συνεργασία

Ο Αντιπρόεδρος Διεθνών Σχέσεων και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Επιμελητηριών Ισραήλ (FICC) κ. Ze'ev Lavie απέστειλε συγκεκριμένες προτάσεις ενδιαφέροντος ισραηλινών εταιρειών για επιχειρηματική συνεργασία.