Exports Blog - Ζήτηση Προϊόντων / Υπηρεσιών - Επιμελητηρίου Ηρακλείου

ΕΒΕΑ: Ζήτηση - Προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών μάς ενημερώνει για την πρόθεση επιχειρήσεων / εταιρειών στο εξωτερικό να συνεργαστούν με εισαγωγείς / εξαγωγείς στην Ελλάδα.

Για να δείτε την πλήρη λίστα των ενδιαφερομένων για συνεργασία, παρακαλούμε πατήστε εδώ.  

EBEA: Ζήτηση / Προσφορά Συνεργασίας

 

Το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) μάς ενημερώνει για λίστα με προσφορές / ζητήσεις για συνεργασία με Ελληνικές επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς.

Για να δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις προσφορές / ζητήσεις παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Ενδιαφέρον για εισαγωγή πυρηνέλαιου από εταιρεία στη Νότιο Κορέα

Η εταιρεία SHIN KWANG Co, LTD  ενδιαφέρεται να εισάγει πυρηνέλαιο σε συσκευασίες των 18 λίτρων, όπως μάς ενημερώνει το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στη Σεούλ.

 

Αρμόδιοι κ.κ. Brandon Lee & Lee Sang Woo

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

1F Ssang Ji Bldg., 3-11, 61 da-gil, Gamasan-ro, Yeongdeungpo-gu

Πόλη/Τ.Κ:
Seoul /

Χώρα:
ΚΟΡΕΑ, ΝΟΤΙΟΣ

Τηλέφωνο:
+821040842874

Ηλ.Ταχυδρομείο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζήτηση μαγειρικής σόδας από εμπορική εταιρεία των ΗΑΕ

 

Η εμιρατινή εταιρεία ελληνικών συμφερόντων G&D Natural Products, οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο, εισαγωγή, διανομή, επανεξαγωγή ελληνικών προϊόντων τροφίμων στα ΗΑΕ και λοιπές χώρες του Κόλπου, ενδιαφέρεται για εισαγωγή μαγειρικής σόδας.

Τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία G&D, ως κάτωθι:

G&D Natural Products DWC LLC - Food and Beverage Trading

Mrs Eva Vouraki, CEO

Dubai World Central-Dubai- UAE

Mob UAE : +971 52 3976 286, Mob Greece: +30 690 9131 276

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

Web http://www.gnd-natural-products.com

 

Για περισσότερες πληροροφορίες, παρακλούμε πατήστε εδώ

Ζήτηση εισαγωγής φυτικού τυριού από εταιρεία στον Καναδά

Η εταιρεία τροφίμων Green Space Brands με έδρα το Τορόντο, η οποία παράγει και διακινεί, μεταξύ άλλων, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα στον Καναδά και τις Η.Π.Α. επιθυμεί, όπως γνωστοποίησε στο Γρ. Ο.Ε.Υ. Τορόντο, να συνεργαστεί με ελληνικές εταιρείες παραγωγής φυτικών τυριών. Η Green Space Brands αναζητά φυτικά τυριά για να τα προωθήσει στο δίκτυο διανομής της (που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ) με το εμπορικό σήμα Go Veggie. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Κάλγκαρυ (TSX Venture Exchange) από το 2014.

Στοιχεία επικοινωνίας:

GreenSpace Brands

κ. Aaron Skelton

Chief Operating Officer

176 Saint George Street

Toronto, Ontario, Canada

M5R 2M7

T 416 934 5034 x227

C 647 680 2583

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Alternative Contact:

Heather Tremblett

Executive Assistant

T 416 934 5034 x259

www.greenspacebrands.com

Ζήτηση συνεργασίας με Έλληνες εξαγωγείς χυμών και κυρίως "χυμού λεμονιού"

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Τόκυο μάς ενημερώνει ότι Ιαπωνική εταιρεία ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με Έλληνες εξαγωγείς, προκειμένου να εισαγάγει χυμό λεμονιού.

Συγκεκριμένα, Το Γραφείο Ο.Ε.Υ αναφέρει:

 

Συνεργασία με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις «χυμού λεμονιού» ζητάει η ιαπωνική εταιρεία “Soramitu Corporation” (www.soramitu.jp).

Πρόκειται για μία από τις σημαντικές εισαγωγικές εταιρείες στον τομέα των τροφίμων στην Ιαπωνία, η οποία συνεργάζεται ήδη με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων και κυρίως ελληνικού ελαιόλαδου. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002, έχει έδρα στην Osaka της περιοχής kansai στη Νότια Ιαπωνία και εκπρόσωπος της είναι ο κ. Atsushi Murakami.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και επικοινωνία σας με την ανωτέρω εταιρεία, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Atsuya Murakami στην διεύθυνση ηλεκτρ. ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (υπόψη κ. Atsuya Murakami), αναφέροντας ότι ενημερωθήκατε από το Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο (Office for Economic & Commercial Affairs of The Embassy of Greece in Japan) για το ενδιαφέρον του να εισάγει χυμό λεμονιού από την Ελλάδα.

Ζήτηση εξαρτημάτων κουφωμάτων από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η εταιρεία Variety Hardware LLC ενδιαφέρεται για συνεργασία με ελληνικές εταιρείες παραγωγής εξαρτημάτων κουφωμάτων και άλλων κατασκευών αλουμινίου, UPVC και γυαλιού. Η εταιρεία ενδιαφέρεται για εισαγωγή προϊόντων στα ΗΑΕ, καθώς επίσης, για ανάθεση παραγωγής (outsourcing), υπό το εμπορικό της σήμα.

H Variety Hardware είναι μέλος του Ομίλου Bosco, με παρουσία σε ΗΑΕ και Ινδία και δραστηριοποίηση στην ευρύτερη Μέση Ανατολή. Ο Όμιλος διαθέτει καθετοποιημένη παραγωγή προϊόντων αλουμινίου και γυαλιού στα ΗΑΕ, ενώ στο χαρτοφυλάκιό του περιλαμβάνονται ουρανοξύστες, ξενοδοχεία, έργα υποδομών, κ.ά.. Η εταιρεία Variety Hardware είναι το σκέλος του Ομίλου που δραστηριοποιείται στο εμπόριο εξαρτημάτων για κατασκευές γυαλιού και αλουμινίου, με δίκτυο 8 υποκαταστημάτων και εκθεσιακών χώρων στα ΗΑΕ και 1 στο Ομάν.   

Variety Hardware (μέλος BOSCO GROUP)

Tel.+97142862305, M:+971 553009137, Fax: +97142862306

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.boscogrp.com/uae/

Contact: Mr. Utpal Herna, Business Development Manager

Στοιχεία επικοινωνίας της ενδιαφερόμενης εταιρείας:

Ras Al Khaimah
Πόλη/Τ.Κ: Ras Al Khaimah / 32211
Χώρα: ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
Τηλέφωνο: Tel.+97142862305, M:+971 553009137
ΦΑΞ: +97142862306
Website: http://www.boscogrp.com/
Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή: Γραφείο Ο.Ε.Υ Ελλάδας στο Ντουμπάϊ

Ινδία: Προκήρυξη για την προμήθεια Η/Υ

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Ν. Δελχί μάς ενημερώνει για τις παρακάτω ηλεκτρονικές προκηρύξεις Η/Υ

 

https://eprocure.gov.in/eprocure/app;jsessionid=F041E2E011029300E0193BAC7449E908.eprocgep2?component=%24DirectLink&page=Home&service=direct&session=T&sp=SOTGpddY3TckNTJg3nUuaRA%3D%3D

 

Αναζήτηση συνεργασίας με Ελληνικές εταιρείες παραγωγής aloe vera

Εκπρόσωπος γερμανικής εταιρείας με την επωνυμία "Pyramids consulting services" ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με ελληνικές εταιρείες παραγωγής aloe vera, προκειμένου διερευνήσει δυνατότητες συνεργασίας για την ανάπτυξη της καλλιέργειας σε τρίτες χώρες (Ναμίμπια). Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με Γερμανό εκπρόσωπο.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Johann Bormann

Pyramids consulting services

Hamburg Office

Tel.: +4915219285607

mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενδιαφέρον εισαγωγής ελληνικών ζυμαρικών από Βραζιλιάνικη εταιρεία

 

Όπως μας ενημερώνουν από το Γραφείο Οικονομικών κι Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Σάο Πάολο, η βραζιλιάνικη εισαγωγική εταιρεία “Baia Norte” (www.bnfs.com.br) ενδιαφέρεται να εισάγει ελληνικά ζυμαρικά σκληρού σίτου.

Σημειώνεται πως η εν λόγω εταιρεία είναι από τις μεγαλύτερες του είδους της στην περιοχή της πολιτείας της Σάντα Καταρίνα (Νότιος Βραζιλία), ενώ εισάγει και διανέμει τρόφιμα γνωστών επιχειρήσεων (Nestlé, Barilla κλπ) σε 6.000 εδώ εστιατόρια.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της ανωτέρω εταιρείας είναι τα εξής:

Baia Norte

www.bnfs.com.br

Υπεύθυνος: κ. Guilherme Carvalho

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ.: +4832586412

Προκηρύξεις κρατικών διαγωνισμών στη Βουλγαρία

 

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στη Σόφια μάς ενημερώνει για τις προκηρύξεις κρατικών διαγωνισμών στη Βουλγαρία - Τεύχος Οκτωβρίου 2018.

Για να δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις, παρακαλούμε πατήστε εδώ.