Exports Blog - Εκθέσεις / Αποστολές - Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο: Συμμετοχή σε Β ΤΟ Β Συναντήσεις στο Μιλάνο για Προώθηση Ελληνικών Προϊόντων στην Ιταλική Αγορά

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο διοργανωνει Β 2 Β συναντήσεις με Ιταλούς agents στο Μιλάνο με στόχο να φέρει τα Ελληνικά Προϊόντα πιο κοντά στην Ιταλική Αγορά.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση που λάβαμε:

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ Β ΤΟ Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ AGENTS –MILANO (ITALIA)
ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ EΞΑΓΩΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

 

Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει b 2 b (επιχειρηματικές συναντήσεις) στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2019 στο Μιλάνο Ιταλίας .

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Agents 321/ Forum Agenti ,μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις agents της Ιταλίας σε χώρο του εκθεσιακού κέντρου του Μιλάνου (Fiera Milano City – MiCo Via Gattamelata, 5 - 20149 Milano)

Στόχος μας είναι η προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και η εύρεση συνεργασιών στην Ιταλική αγορά .

Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

Η συμμετοχή της κάθε ελληνικής εταιρείας περιλαμβάνει,
stand συνολικού εμβαδού 6 τ.μ. ,
οργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων,
υπηρεσίες μετάφρασης,γραμματειακή υποστήριξη / συνοδεία εκπροσώπου από το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας
και διαφημιστική προβολή από τους οργανωτές.

Παρακαλούμε τους εκπροσώπους των ενδιαφερόμενων εταιρειών να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Επιμελητηρίου μας (τηλ.210.7213209 κο Mario Giannotti) ή στα mails
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περισσότερες λεπτομέρειες και το κόστος της συμμετοχής.

Επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών και Επιχειρηματική Αποστολή στη Ντόχα - Κατάρ, 1-3 Μαϊου 2019

Επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών και Επιχειρηματική Αποστολή στη Ντόχα - Κατάρ, 1-3 Μαΐου 2019

 

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στη Ντόχα του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γιώργου Κατρούγκαλου, το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας - Κατάρ, με την υποστήριξη των Υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Κατάρ, καθώς και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κατάρ (QCCI), διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στη Ντόχα - Κατάρ την Τετάρτη 1η έως Παρασκευή 3η Μαΐου 2019.

Η πρόσκληση συμμετοχής στην εν λόγω αποστολή βρίσκεται εδώ

Η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή είναι μέχρι τις 15/04/2019

Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΣEB και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και την Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διοργανώνει επιχειρηματικό Φόρουμ και αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), από την Τρίτη 13 έως την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, με αναχώρηση την Δευτέρα 12.03 και επιστροφή την Πέμπτη 15.03.
Στο επιχειρηματικό Forum θα παραστεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος και ο Υπουργός Οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sultan Bin Saeed Al Mansoori Σας ενημερώνουμε ότι το Business Forum και οι Β2Β συναντήσεις θα διεξαχθούν στο Ντουμπάι. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του επιχειρηματικού φόρουμ και των Β2Β συναντήσεων, θα παραστούν εκπρόσωποι από όλα τα Εμιράτα.

Ενδεικτικά, η αποστολή, θα απαρτίζεται από τους εξής κλάδους:

1. Κατασκευές & Δομικά υλικά
2. Φάρμακα & Καλλυντικά
3. ΤΠΕ
4. Ενέργεια & ΑΠΕ
5. Τρόφιμα
6. Διαχείριση Αποβλήτων

Για τη διευκόλυνσή σας, επισυνάπτεται προσχέδιο προγράμματος εδώ και ενημερωτικό σημείωμα για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εδώ.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Σχετικά με τη διαμονή σας, προτείνεται το ξενοδοχείο Steigenberger Hotel Business Bay (https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/dubai/dubai/steigenberger-hotel-business-bay). Η ειδική τιμή διανυκτέρευσης από 12/03/2018 έως 15/03/2018 είναι η εξής:

Superior Single Room (WiFi, breakfast)

€437 για 3 νύχτες

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι δημοτικοί φόροι, οι οποίοι είναι περίπου 5 ευρώ/νύχτα και καταβάλλονται κατά το check out.

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κράτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ευαγγελία Σαμοΐλη στο 0030 211 1204308 | 0030 6932 588158 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.<mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>. Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικό σας πρακτορείο.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προτείνονται οι ακόλουθες πτήσεις προς και από το Dubai:

Ημερ/νία

Αριθμός Πτήσης

Δρομολόγιο

Ώρα Αναχώρησης – Ώρα Άφιξης

Δευτέρα 12.03

EK-210

Αθήνα – Dubai

17:05 – 23:40

Πέμπτη 15.03

EK-209

Dubai - Αθήνα

10:50 – 14:00

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα – Dubai – Αθήνα: Το πρακτορείο Norstar μας έχει ενημερώσει ότι η σημερινή τιμή είναι 425€ / άτομο. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου, οι οποίοι υπόκεινται σε τροποποίηση μέχρι τη στιγμή της έκδοσης των εισιτηρίων.

Για την κράτηση των εισιτηρίων σας μέσω του πρακτορείου Norstar παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Ευαγγελία Σαμοΐλη στο 0030 211 1204308<tel:21%201120%204308> | 0030 6932 588158 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.<mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>. Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικό σας πρακτορείο.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν για τις τελικές σας κρατήσεις.

Η φόρμα συμμετοχής θα παραμείνει ενεργή μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου εδώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στα ΗΑΕ, είναι τα διαβατήρια να έχουν εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία έναρξης του ταξιδιού. Για τους κατόχους ελληνικού διαβατηρίου, το διαβατήριό σας θα σφραγιστεί με θεώρηση εισόδου (visa) επίσκεψης, διάρκειας 90 ημερών, με δικαίωμα για πολλές εισόδους, η οποία θα ισχύει για 6 μήνες από την ημερομηνία έκδοσής της και για διαμονή 90 ημερών συνολικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Βίκυ Μακρυγιάννη, Associate Advisor – ExportReady: τηλ. 211 500 6121 και email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.<mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Β8 Δνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

Επιχειρηματική Αποστολή στο Βιετνάμ (Ανόϊ) 10-13/12/2018

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του ότι ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ και ο ΣΕΒΕ σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Βιετνάμ και την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στο Ανόι και στην Χο Τσι Μιν του Βιετνάμ, από την Δευτέρα 10 έως την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, με αναχώρηση το Σάββατο 8.12 και επιστροφή την Παρασκευή 14.12.2018.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Για να σας αποσταλεί το σχετικό ενημερωτικό με πληροφορίες για το κόστος διαμονής, πτήσεων, τους όρους συμμετοχής,  παρακαλούμε επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατόν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, τηλ. 2810-247020 (κ. Αφροδίτη Γοραντωνάκη).

 

Υπαίθρια Εκδήλωση - Έκθεση στην πόλη των Βρυξελλών

 Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του οτι σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνκής Πεσβείας στο Βέλγιο, διοργανώνεται  στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 υπαίθρια Εκδήλωση - Έκθεση στην πόλη των Βρυξελλών, αφιερωμένη στην Ελλάδα, με σκοπό την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων και του τουρισμού.

Περισσότερα...

Εκδηλώσεις του Enterprise Europe Network για το 2018

October 2018

1 October 2018 B2B matchmaking event Contact-Contract 2018 during MSV (International Engineering Fair)  Brokerage Event - Brno (Czech Republic)
1 October 2018 IAC Matchmaking 2018 Brokerage Event - Bremen (Germany)
1 October 2018 United Nations Procurement Company Mission Company Mission - Geneva (Switzerland)
2 October 2018 AI Brokerage Event in London as part of outgoing German company mission Brokerage Event - London (United Kingdom)
2 October 2018 2018 Composite Conference Brokerage Event - Liège (Belgium)
2 October 2018 Brokerage Event - The Autonomous vehicule - Paris Motor Show / Paris MondialTech Brokerage Event - Paris (France)
2 October 2018 Hessian company mission to London on Artificial Intelligence  Company Mission - London (United Kingdom)
2 October 2018 B2B Moulds Event 2018: Exploring new European projects and business opportunities in Industries of Engineering & Tooling Brokerage Event - Marinha Grande (Portugal)
3 October 2018 2018 Trade with the EU in Taiwan  Brokerage Event - Taipei (Taiwan)
3 October 2018 Brokerage Event for H2020 Nanotechnologies, Advanced Materials, Biotechnology, Advanced Manufacturing and Processing and Transport 2019 Calls Brokerage Event - Istanbul (Turkey)
3 October 2018 Open4Business 2018 International Conference and Matchmaking Event Brokerage Event - Pécs (Hungary)
3 October 2018 EU funding for defence and dual use research & innovation synergies Brokerage Event - Seville (Spain)
4 October 2018 CSWMatch2018 - Cyber Security Week  Brokerage Event - The Hague (Netherlands)
4 October 2018 Buyers' Mission at local Industry promotion fair - MADIN' EXPO Brokerage Event - Schoelcher (Martinique)
4 October 2018 Brokerage Event Innovation Expo 2018 Rotterdam Brokerage Event - Rotterdam (Netherlands)
4 October 2018 PONTI 2018 - Energy Efficiency in Manufacturing in the 4.0 Era Brokerage Event - Bolzano (Italy)
4 October 2018 Plant Intercluster meeting and Brokerage Event - PIC 2018 Brokerage Event - Orléans (France)
5 October 2018 Technology Transfer Webinar 21: Data Protection in Japan in a post GDPR World Training - Internet (Belgium)
5 October 2018 Brokerage Event during the International Business Forum in Chisinau Brokerage Event - Chisinau (Moldova)
5 October 2018 Brokerage Event in the field of Energy Systems and Smart Cities & Communities Brokerage Event - Brussels (Belgium)
6 October 2018 CUBE IN: Training on How to Do Business in Emerging Markets: An Intercultural Preparation Seminar for South-Eastern European and Balkan SMEs?  Training - Kavala (Greece)
8 October 2018 R2B meetings within 11th International technology transfer conference  Brokerage Event - Ljubljana (Slovenia)
9 October 2018 Biotech Cluster and SME Mission 2018 Company Mission - Tokyo (Japan)
9 October 2018 Brokerage event at the European Biotech and Pharma Partnering Conference 2018 in Osaka, Japan Brokerage Event - Osaka (Japan)
9 October 2018 ICT Brokerage Event in London as part of outgoing Turkish company mission  Brokerage Event - London (United Kingdom)
10 October 2018 Meet in Italy for Life Sciences 2018 - MIT4LS2018 Brokerage Event - Bologna (Italy)
10 October 2018 B2B Meet&Match at Food Valley Summits Proteins of the future / Sports&Nutrition Brokerage Event - Ede (Netherlands)
10 October 2018 Bursa Agriculture Fair&Brokerage Event 2018 Brokerage Event - Bursa (Turkey)
11 October 2018 Quantum Industry Day in Switzerland 2018 Brokerage Event - Zurich (Switzerland)
11 October 2018 Secure Digital Industry Seminar and Matchmaking 2018 Brokerage Event - Saarbrücken (Germany)
11 October 2018 Brokerage event of International Trade Fair of Renewable Energy Exposition "RE-energy 2018", Warsaw (Poland) Brokerage Event - Warsaw (Poland)
11 October 2018 Matchmaking event for startups, investors and industry at the RuhrSummit 2018 Brokerage Event - Bochum (Germany)
11 October 2018 E-Health and Elderly Care Seminar & Matchmaking 2018 Brokerage Event - Saarbrücken (Germany)
11 October 2018 INPHO, Venture Summit - The event for executives who get off the beaten tracks in deep tech and hardware Fair/Exhibition - Bordeaux (France)
11 October 2018 Symposium "City Regions as Innovators of Europe" Conference/Seminar/Information Day - Barcelona (Spain)
11 October 2018 Matchmaking Event during 5th international trading forum in Lviv Brokerage Event - Lviv (Ukraine)
11 October 2018 "Horizon 2020" Brokerage event at "Riga Comm 2018" fair Brokerage Event - Riga (Latvia)
11 October 2018 Partnering Day 2018: Life Science 4 Tomorrow Brokerage Event - Innsbruck (Austria)
12 October 2018 HUNGAROMEDICA 2018 Business Matching Event Brokerage Event - Budapest (Hungary)
12 October 2018 Romanian Company Mission in the field of wood products and furniture to Budapest within the international Home Design Autumn Fair 2018 Company Mission - Budapest (Hungary)
16 October 2018 elmug4future - conference and international brokerage event on smart sensors and related technologies Brokerage Event - Erfurt (Germany)
16 October 2018 Brokerage Event in conjunction with iTAP 2018 Brokerage Event - Singapore (Singapore)
16 October 2018 B2B Meetings at Foam Expo Europe 2018 Brokerage Event - Hannover (Germany)
16 October 2018 Possibilities for cooperation of the Western Balkan region and region of Nordic countries Brokerage Event - Belgrade (Serbia)
16 October 2018 Company mission of Albanian companies in Tallinn, Estonia Company Mission - Tallinn (Estonia)
16 October 2018 IoT (Internet of things) Solutions World Congress 2018 - Brokerage event Brokerage Event - Barcelona (Spain)
16 October 2018 Business Mission of Serbian companies from metalworking sector to Czech Republic Company Mission - Ostrava (Czech Republic)
17 October 2018 4th Cross-Border Meeting on Bio-Health Industries: New Aquitaine, Basque Country and Navarre Brokerage Event - San Sebastian (Spain)
17 October 2018 Marketplace Austria Food 2018 Brokerage Event - Vienna (Austria)
17 October 2018 THIRD ANNUAL ALL-RUSSIAN CONGRESS of innovation infrastructure organizations for small and medium enterprises support Conference/Seminar/Information Day - Moscow (Russia)
17 October 2018 Suppliers Day for Japanese companies Brokerage Event - Belgrade (Serbia)
17 October 2018 Incoming mission of Chinese Tourism Companies to Sicily and B2B Company Mission - Palermo (Italy)
17 October 2018 Brokerage Event : 2nd international French-speaking meeting on Legumes Brokerage Event - TOULOUSE (France)
18 October 2018 Company mission - Autonomy - the urban mobility summit Company Mission - PARIS (France)
18 October 2018 Multi-sectoral matchmaking event within the VIII European Congress of SMEs  Brokerage Event - Katowice (Poland)
18 October 2018 About Japan! Cross-cultural workshop in Tallinn, Estonia Workshop - Tallinn (Estonia)
18 October 2018 Danish Greenlandic Business Misson to Iceland Company Mission - Reykjavik (Iceland)
18 October 2018 Smart Mobility & Smart logistics matchmaking event Brokerage Event - Antwerpen (Belgium)
19 October 2018 Brokerage Event on Dronetech 2018 Fair  Brokerage Event - Toruń (Poland)
19 October 2018 Company Mission in Orléans (FRA) after Cosmetic 360 trade fair  Company Mission - Orléans (France)
19 October 2018 Delegation of 3 Portuguese real estate companies to Vietnam Company Mission - Ho Chi Minh (Vietnam)
21 October 2018 Company mission during Dutch Design Week Eindhoven: Creative Ukraine. Between Tradition and Innovation Company Mission - Eindhoven (Netherlands)
21 October 2018 Company Mission at of Sicilian companies at SIAL 2018  Company Mission - Paris (France)
21 October 2018 Company mission of Ukrainian enterprises to the largest food innovation exhibition «Sial 2018» Company Mission - Paris (France)
21 October 2018 Energy, environment and recycling matching at Genera 2018 Brokerage Event - Madrid (Spain)
21 October 2018 SIAL 2018 - Meet buyers Brokerage Event - Paris (France)
22 October 2018 ALPACA MODA 2018 Company Mission - Arequipa (Peru)
23 October 2018 Offshore Energy Match 2018 Brokerage Event - Amsterdam (Netherlands)
23 October 2018 Atlantic Stakeholder Platform Brokerage Event Brokerage Event - Vigo, Galicia. (Spain)
23 October 2018 OpenBio-2018, biotechnological event Brokerage Event - Novosibirsk (Russia)
24 October 2018 Outgoing Lithuanian company mission to Japan Company Mission - Makuhari Messe (Japan)
25 October 2018 Protein Summit 2018 - conference and B2B  Brokerage Event - Lille (France)
25 October 2018 Brokarege event during 4th Lingerie Industry Forum in Liepaja, Latvia Brokerage Event - Liepaja (Latvia)
25 October 2018 B2B meetings during Borderline Business Forum Metal Industry Design 25th-26th October 2018 Brokerage Event - Suwalki (Poland)
28 October 2018 Multi-sectoral company mission from Romania to Singapore Company Mission - Singapore (Singapore)
28 October 2018 Company mission and matchmaking SportTechMatch at the Taipei Cycle fair Company Mission - Taipei (Taiwan)
29 October 2018 Bilateral EEN company mission invited from the Netherlands to Jena/D: Optics & Life Sciences Company Mission - Jena (Germany)
30 October 2018 Brazilian company mission to the Salon du Chocolat Company Mission - Paris (France)
30 October 2018 Horizon 2020 - EU Partnering event on digital transformation in health & care Brokerage Event - Brussels (Belgium)
30 October 2018 INDustrial TECHnologies 2018 - Innovative industries for smart growth Brokerage Event - Vienna (Austria)
31 October 2018 Match4Industry Business Matching Event  Brokerage Event - Kocaeli (Turkey)

November 2018

1 November 2018 Matchmaking event at KIKK Festival 2018 (Namur - Belgium) - digital and creative industries Brokerage Event - Namur (Belgium)
4 November 2018 Outside the Maquiladora Model: A Culture Journey for European SMEs in the Solar Sector Company Mission - Mexico City (Mexico)
5 November 2018 Brazilian Company Mission to WebSummit Lisbon 2018 Company Mission - Lisbon (Portugal)
5 November 2018 Get Ready for Japan - 2018 Training - Tokyo (Japan)
6 November 2018 B-Boost 2018: B2B at Open Source convention on Open Digital Transformation Brokerage Event - Bordeaux (France)
7 November 2018 Lisbon Beyond Summit 2018 Brokerage Event - Lisbon (Portugal)
7 November 2018 Brokerage event within SEE IT Summit - 1st international Summit in the South East European Hub for IT, Telecommunication, Innovations, Gaming and IoT Brokerage Event - Novi Sad (Serbia)
7 November 2018 Green growth and circular economy thinking – what goes around, comes around. Brokerage Event - Ourense (Spain)
7 November 2018 Offshore B2B 2018 - International Matchmaking Event within Offshore Wind, Gas, Oil & Wave Energy Brokerage Event - Aalborg (Denmark)
8 November 2018 Matchmaking Recycling Technology 2018 Brokerage Event - Dortmund (Germany)
9 November 2018 Franchise Expo Vienna, 9-10 Nov 2018 Fair/Exhibition - Vienna (Austria)
9 November 2018 International Business Meetings "CONTACT denkmal" Brokerage Event - Leipzig (Germany)
12 November 2018 Company mission to Germany for healthcare related companies and startups from Northern Sweden - networking and business during Medica 2018 Brokerage Event - Düsseldorf (Germany)
12 November 2018 Healthcare Brokerage Event at MEDICA 2018 Brokerage Event - Düsseldorf (Germany)
13 November 2018 Company mission to Smart Cities Expo 2018 Barcelona from London Company Mission - Barcelona (Spain)
13 November 2018 Smart City brokerage event 2018 Brokerage Event - Barcelona (Spain)
13 November 2018 International Conference Recycling Textiles and Plastics Brokerage Event - Bruges (Belgium)
13 November 2018 Apps, Games & Adtech Brokerage at Madrid Mobile Summit 2018 Brokerage Event - Madrid (Spain)
14 November 2018 Creative Industries Styria goes Design Week Bilbao Company Mission - Bilbao (Spain)
14 November 2018 formnext 2018 International Matchmaking Event Brokerage Event - Frankfurt am Main (Germany)
14 November 2018 2nd international lounge MEDICA 2018 - Smart textiles in medicine Company Mission - Düsseldorf (Germany)
14 November 2018 Forum FUTURALLIA TUNISIA 2018 Brokerage Event - Tunis (Tunisia)
14 November 2018 B2B Networking Session at the Polish LNG Conference 2018 Brokerage Event - Warszaw (Poland)
15 November 2018 B2B meetings at 4th International Cooperation Forum - Zlatibor 2018 Brokerage Event - Zlatibor Mountain (Serbia)
15 November 2018 Company mission of Northern SMEs in the Food & Wine & Spirit sectors Company Mission - Bordeaux (France)
19 November 2018 Cybersecurity & artificial intelligence conference with B2B Matching Brokerage Event - Rennes (France)
20 November 2018 Be 4.0 - Salon Industries du Futur / Industry forum 2018 Brokerage Event - Mulhouse (France)
20 November 2018 International Vinitech-Sifel Business Meetings 2018 Brokerage Event - Bordeaux (France)
20 November 2018 Horizon 2020 brokerage event on nanotechnology, advanced materials, manufacturing & processing Brokerage Event - Birmingham (United Kingdom)
22 November 2018 Jiangsu China-UK Partnering Event Brokerage Event - London (United Kingdom)
22 November 2018 Autonomous Vehicles Summit Matching Brokerage Event - Bratislava (Slovakia)
23 November 2018 Brokerage Event at the 3rd Samsun Food and Beverage, Food Processing Technologies, Packaging and Logistics Fair Brokerage Event - Samsun (Turkey)
26 November 2018 Multisector Company Mission to the Dubai (UAE) Company Mission - Dubai (United Arab Emirates)
26 November 2018 EEN Brokerage Event at Expogast Brokerage Event - Luxembourg (Luxembourg)
27 November 2018 Trustech 2018 International brokerage event on cybersecurity Brokerage Event - Cannes (France)
27 November 2018 Brokerage Event Pollutec"Green Days" Lyon 2018 Brokerage Event - Lyon (France)
28 November 2018 International Security Expo 2018 Matchmaking Event Brokerage Event - London (United Kingdom)
28 November 2018 BROKERAGE EVENT - Build & Connect 2018 - Pioneering technologies and practices in the sustainable building Brokerage Event - STRASBOURG (France)
28 November 2018 GREEN 2018 Brokerage Event in environment and sustainability Brokerage Event - Madrid (Spain)
28 November 2018 Sharing Islands 2018 - Sharing Economy Conference Conference/Seminar/Information Day - Gran Canaria and Tenerife (Spain)
29 November 2018 EU Brokerage Event Shift2Rail - Calls 2019  Brokerage Event - Strasbourg (France)
29 November 2018 Internet of Things : opportunities for the tourism industry brokerage event Brokerage Event - Palma de Mallorca (Spain)
29 November 2018 Cross Innovation Conference - Exploring the power of creative industries as a driving force of innovation Conference/Seminar/Information Day - Hamburg (Germany)

December 2018

4 December 2018 BioWin Day 2018 - Artificial Intelligence for Health Brokerage Event - Louvain-la-Neuve (Belgium)
4 December 2018 Face2Face Meetings @ H2020 ICT Conference Brokerage Event - Vienna (Austria)
6 December 2018 Stereopsia 2018 – Brokerage event for all forms of 3D / XR / AI Brokerage Event - Brussels (Belgium)
7 December 2018 Incoming mission of tourism related SMEs during the 5th edition of Greek Tourism Expo Company Mission - Athens (Greece)
13 December 2018 BIOREGATE FORUM - one-to-one meetings Brokerage Event - NANTES (France)
13 December 2018 Meet the Customer Experience R&D ecosystem in Paris region Brokerage Event - Paris (France)
14 December 2018 Conferences & Brokerage Event: "Medical data valorisation and sustainability" Brokerage Event - Esch-sur-Alzette (Luxembourg)
18 December 2018 BOOSTALPS - Fostering cross fertilization in automotive and textile value chain in Alpine Region Brokerage Event - Milano (Italy)

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου επιχορηγεί τα μέλη του για να συμμετάσχουν στην Έκθεση GRECKA PANORAMA 2017

Την επιχορήγηση των επιχειρήσεων - μελών του, που πρόκειται να συμμετάσχουν στην έκθεση GRECKA PANORAMA 2017 στη Βαρσοβία της Πολωνίας 1-3 Δεκεμβρίου 2017, αποφάσισε η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν άμεσα τη σχετική αίτηση.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου - μέλος του Enterprise Europe Network – συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας της τοπικής οικονομίας, θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην έκθεση και απευθύνει πρόσκληση στις επιχειρήσεις ν’ αξιοποιήσουν τις τεράστιες ευκαιρίες που παρουσιάζει η ανερχόμενη πολωνική αγορά.

Περισσότερα...

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε επιχειρηματική αποστολή στο Βιετνάμ (Ανόϊ, 7-11 Δεκεμβρίου 2018)

Για την επικείμενη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στο Βιετνάμ (Ανόϊ) μάς ενημερώνει το Υπουργείο Εξωτερικών. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί  υπό τον συντονισμό του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικ. Σχέσεων & Αναπτ. Συνεργασίας κ. Ι. Μπράχο, για την προώθηση των διμερών οικονομικών σχέσεων και την υποστήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι ημερομηνίες που προτείνονται από το Υπουργείο Εξωτερικών είναι από τις 7 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2018.

 

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ανωτέρω αποστολή να ενημερώσουν την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Tηλ. 210.368.2760, 210-3682764), το αργότερο  έως την 17η Σεπτεμβρίου 2018, ώστε να οριστικοιποιηθούν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης. 

Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2810 247020 (κα Α. Γοραντωνάκη)

NEW YORK TIMES TRAVEL SHOW 2018 - επαφές Περιφέρειας Κρήτης

Από την Περιφέρεια Κρήτης μας αποστέλλουν στοιχεία επικοινωνίας φορέων, ατόμων, επιχειρήσεων που ήλθαν σε επαφή με τους εκπροσώπους τους στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης στην έκθεση NEW YORK TIMES TRAVEL SHOW 2018 προκειμένου να τα ενημερωθούν οι επιχειρήσεις - μέλη μας.