Exports Blog - Εκθέσεις / Αποστολές - Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Μελέτη για την Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία μετά την Πανδημία / Πηγή: Alpha Bank

Δημοσιεύεται μελέτη με τίτλο “Greek Tourism Industry Reloaded: Post Pandemic Rebound and Travel Megatrends”.

Η μελέτη έχει ως στόχο να αναδείξει το αποτύπωμα της πανδημίας στον εγχώριο τουριστικό κλάδο, να αξιολογήσει την ταχύτητα και την ένταση της ανάκαμψης και να εμβαθύνει στις κύριες ευκαιρίες και απειλές που μπορεί να προκύψουν και να οδηγήσουν στην αναμόρφωση του τουριστικού κλάδου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, πατήστε εδώ

Πηγή: ALPHA BANK / Τμήμα Οικονομικών Μελετών

Τεχνολογική Επιχειρηματική Αποστολή Ε.Ε. στην Αργεντινή (27-28/6/2017)

Το χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. ELAN Network Program, σε συνεργασία με το δίκτυο European Enterprise Network (EEN), πρόκειται να διοργανώσει στις 27-28/6/2017 Τεχνολογική Επιχειρηματική Αποστολή στο Μπουένος Άιρες. Η αποστολή απευθύνεται σε επιχειρηματικούς φορείς, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, ερευνητές και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Περισσότερα...

Δωρεάν συμμετοχή στο Start-Up Wolves Summit στην Πολωνία

Έχετε start-up?

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε δωρεάν το προϊόν σας στο Wolves Summit στην Πολωνία.

Start-ups, scale-ups, επιχειρηματίες, επενδυτές και ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο θα παρευρίσκονται στην 5η Σύνοδο για τις καινοτομίες στην τεχνολογία.

Από τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν αίτηση συμμετοχής οι 350 που θα επιλεγούν να παρευρεθούν δωρεάν.

 

 

Wolves Summit Experience Page 03

Wolves Summit Experience Page 05

Wolves Summit Experience Page 06

 

Wolves Summit Experience Page 12

Wolves Summit Experience Page 18

 

Διαβάστε εδώ το ενημερωτικό έντυπο.

Επενδυτική Ημερίδα στο Σύδνεϋ για την προσέλκυση χρηματοοικονομικών επενδύσεων στην Ελλάδα

Προγραμματισμός Επενδυτικής Ημερίδας την Παρασκευή 31 Μάρτιος 2017, 09:00 - 17:00 με συμμετοχή επενδυτικού κλιμακίου του Enterprise Greece, στο Σύδνεϋ υπό την αιγίδα της Πρεσβείας και του οικείου Γενικού Προξενείου. (Επικοινωνία: Βαϊανός ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΕΛΕΝΗΣ, Προϊστάμενος Γρφ. ΟΕΥ Σύδνεϋ).

Περισσότερα...

Επιχορήγηση επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Ηρακλείου για τη F.RE.E 2017

Τη συμμετοχή επιχειρήσεων στην Διεθνής Έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, F.RE.E, πρόκειται να επιχορηγήσει το Επιμελητήριο Ηρακλείου και καλεί τα μέλη του να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2017, καθώς θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα...

ITB ASIA 2017

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB ASIA 2017, που διοργανώνεται από 25 μέχρι 27 Οκτώβριου 2017 στο Marina Bay Sands, Σιγκαπούρη από την Messe Berlin (Singapore).

Η ΙΤΒ Asia αποτελεί το κύριο γεγονός για την τουριστική βιομηχανία της Ασίας, την πιο δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη ταξιδιωτική αγορά στον κόσμο. H διοργάνωση της

ITB Asia 2016 κατέγραψε αύξηση στην ποικιλία των κλάδων που παρουσιάστηκαν από τις επιχειρήσεις - εκθέτες. Ισχυρή παρουσία είχαν ο Ισπανικός Οργανισμός Τουρισμού, οι Φιλιππίνες, αλλά και η Ινδονησία, που αύξησαν κατά 300% την εκθεσιακή τους επιφάνεια στην ΙΤΒ Asia. Στην διοργάνωση του 2016 συμμετείχαν 846 εκθέτες από 76 χώρες και 895 buyers από 62 χώρες, ενώ πραγματοποιήθηκαν 15.000 προγραμματισμένες συναντήσεις. Έλληνες εκθέτες στην ITB Asia 2016 ήταν οι Asit Greece, Hetco Tours – Greece, TourGreece και Viasuntours. Η ένατη έκδοση της διεθνούς τουριστικής έκθεσης έκλεισε στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Suntec της Σιγκαπούρης, προσελκύοντας σε διάστημα 3 ημέρων περισσότερους από 10.876 επισκέπτες από πάνω από 108 χώρες, μεταξύ αυτών εκπρόσωποι εταιριών, τουριστικά γραφεία και τουριστικοί οργανισμοί, ξενοδοχεία κ.α.
Η ITB Asia αποτελεί μια μοναδική διεθνή εκθεσιακή πλατφόρμα με σημείο εστίασης τους Ασιάτες αγοραστές και πωλητές, καθώς και άλλους φορείς της ασιατικής τουριστικής αγοράς, χωρίς όμως να παραλείπει εκθέτες και ενδιαφερόμενους από τον υπόλοιπο κόσμο. Η ITB Asia έχει βρει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στους εκθέτες που θέλουν να προβληθούν στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά της Ασίας και έχει μεγάλη ζήτηση από ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία.

 

Δείτε εδώ.