Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Β. διοργανώνουν δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Focus on Business in Uganda" που θα πραγματοποιηθεί στις 25/02/2021  στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν στελέχη της Κυβέρνησης και επιχειρήσεων στην Ουγκάντα καθώς επίσης και ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ουγκάντα προκειμένου να παρουσιάσουν την οικονομική κατάσταση της χώρας, τις εξελίξεις και τις τάσεις, το επιχειρηματικό περιβάλλον, τις ευκειρίες για εξαγωγή και επένδυση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουγκάντα και γενικότερα τις προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες.

Για να δείτε τη σχετική πρόσκληση, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για να δείτε αναλυτικά στοιχεία για την οικονομία της Ουγκάντα, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Σχετικά με τη διαδικτυακή εκδήλωσητου Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου με θέμα:  Saudi – Greek e-Business Gathering: Racing to our Common Future, που προγραμματίζεται για τις 3 Μαρτίου τ.ε., στις 12:00 ώρα Ελλάδος, ανακοινώνεται το πρόγραμμα και η ανανεωμένη λίστα των Σαουδαράβων επιχειρηματιών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για δικτύωση και εικονικές συναντήσεις Β2Β με Έλληνες ομολόγους τους σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Για να δείτε τη λίστα των Σαουαράβων επιχειρηματιών που θα λάβουν μέρος στις διαδικτυακές Β2Β επιεχειρηματικές συναντήσεις, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

ΤΕΛΙΚΗ Προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής: ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, ώρα 16:00

Το 'Ελληνο -Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας μάς ενημερώνει ότι παρουσιάζει δωρεάν μία σειρά webinars με σκοπό την ενημέρωση για άμεσα και έγκυρα για θέματα που αφορούν εμπορικές, ασφαλιστικές και φορολογικές λύσεις για τις επιχειρήσεις.

Ο οικονομολόγος, Μέλος του Δ.Σ.του 'Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατ.Στερεάς Ελλάδας κος Κοτρογιάννης Ιωάννης θα ξεκινήσει την Τετάρτη 17/02/2021 και ώρα 14.00 τον κύκλο των webinars που θα διοργανώσει το Επιμελητήριό μας για τα εγγεγραμμένα Μέλη του με θέμα:

''Ενημέρωση για επίκαιρα Φορολογικά και Ασφαλιστικά θέματα που θα ισχύσουν το 2021''

Μετά το πέρας της παρουσίασης από το κο Κοτρογιάννη ,θα ακολουθήσουν τα δικά σας ερωτήματα που θα απαντηθούν άμεσα από τον κο Κοτρογιάννη.
Για ερωτήματα που θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος η απάντηση θα δωθεί μέσω mail ή τηλεφωνικής επικοινωνίας τις επόμενες ημέρες από τη διαξαγωγή του webinar.

Ο σχετικός σύνδεσμος για τη δήλωση συμμετοχής σας και την παρακολούθηση του webinar είναι :CCIE-Atene -Panos vamvakaris is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/94659476828?pwd=a0NqamxoSXRuSm53ZWdNWnVHNXRTQT09

Meeting ID: 946 5947 6828

Passcode: 542261

 

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο μάς ενημερώνει για τη διαδικτυακή συνάντηση Saudi – Greek e-Business Gathering: Racing to our Common Future, η οποία προγραμματίζεται για τις 3 Μαρτίου 2021.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει υψηλού επιπέδου ομιλητές από τις δύο πλευρές, εκτεταμένη δικτύωση και εικονικές συναντήσεις Β2Β σε όλους τους τομείς, μεταξύ Ελλήνων και Σαουδαράβων επιχειρηματιών.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής: ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, ώρα 16:00

 

Διαδικτυακή Ενημέρωση διοργανώνουν την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις το  Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με την Enterprise Greece, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τον

Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων, με  θέμα: «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ Ε.Ε. ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Ενημέρωση ελληνικών επιχειρήσεων για τις κύριες μεταβολές από 01.01.2021»

 

Για να διαβάσετε την πρόσκληση όπως επίσης και για βα δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε πατήστε εδώ