Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 4ο webinar της σειράς "Doing Business with the Arab World" του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου με θέμα τις αγορές της Ιορδανίας και του Κατάρ. Με την ολοκλήρωση του 4ου webinar έχει καλυφθεί η παρουσίαση δέκα αγορών - χωρών που εκπροσωπεί το Αραβο-Ελληνικό Επιμεληήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις σχετικές παρουσιάσεις, πατώντας πάνω στους υπερσυνδέσμους:

Παρουσίαση Προέδρου του Jordan Export House

Παρουσίαση του κλάδου ΙΤ

Παρουσίαση Μέλους του Επιμελητηρίου του Κατάρ

 

Tο Διαδικτυακό Σεμινάριο «Doing Business with Africa, Εξαγωγές, Στρατηγική και Ανάπτυξη Αγορών» που διοργάνωσε το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης ολκληρώθηκε στις 14.7.2020,.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις παρουσιάσεις του webinar καθώς και τις υπηρεσίες του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης το οποίο ιδρύθηκε το 1999, και εκπροσωπεί τις ελληνικές εταιρίες και επιχειρήσεις που διατηρούν εμπορικές σχέσεις, έχουν δεσμούς, είτε ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη των εργασιών τους στην αφρικανική ήπειρο, ιδιαίτερα στην Υποσαχάρια Αφρική καθώς και την αίτηση εγγραφής.

Για να δείτε την παρουσίαση του κ. Γιάννη Κουρκουτά, Γραμματέα του Προξενείου της Ζάμπια στην Ελλάδα, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για να δείτε την παρουσίαση του κ. Απόστολου Μιχαλόπουλου, επικεφαλής του Γραφείου Ο.Ε.Υ. της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.  

Για τις υπηρεσίες που παρέχει το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο καθώς και για τη σχετική αίτηση που μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλη, πατήστε αντίστοιχα στους υπερσυνδέσμους. 

Tο 3ο Webinar της σειράς “Doing Business with the Arab World” (Algeria –Lebanon – Oman) ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εργασίες του, με τη συμμετοχή 48 εκπροσώπων ελληνικών εταιρειών οργανισμών.  

Ομιλητές ήταν οι δύο επικεφαλής των Γραφείων ΟΕΥ στις Πρεσβείες της Ελλάδος σε Αλγερία και Λίβανο, κ.κ. Ιωάννης Κατσάρας και Ιάκωβος Ραφαήλ Κολλάρος αντιστοίχως, καθώς και ο Επίτιμος Πρόξενος της Ελλάδας στο Σουλτανάτο του Ομάν, Δρ. Ηλία Νικολακόπουλος.

Οι ομιλητές παρουσίασαν τις ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρουν οι τρεις αγορές, σκιαγράφησαν τους τομείς ενδιαφέροντος για τις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να αυξήσουν τον όγκο του εμπορίου τους και ανέφεραν στοιχεία σχετικά με τις μελλοντικές οικονομικές και εμπορικές τάσεις στις χώρες αυτές.

Για να διαβάσετε την παρουσίαση για την αγορά της Αλγερίας, παρακαλούμε πατήστε εδώ..

Για να διαβάστε την παρουσίαση για την αγορά του Λιβάνου, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την παρουσίαση για την αγορά του Ομάν, παρακαλούμε πατήστε εδώ.  

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει το τέταρτο webinar της σειράς “Doing Business with the Arab World” την 15η Ιουλίου τ.ε. στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), που θα παρουσιάσει τις αγορές της Ιορδανίας και του Κατάρ.

Τις δύο αραβικές χώρες, με τις εξαιρετικές επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς, θα παρουσιάσουν εκπρόσωποι ιορδανικών και καταρινών οργανισμών και θα περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικές με το εμπόριο, προοπτικές για ανάληψη έργων και τη μεταφορά ελληνικής τεχνογνωσίας προς τις χώρες αυτές.

Το webinar μπορούν να παρακολουθήσουν μέλη και μη-μέλη του Επιμελητηρίου μας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. Τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους.
Σημειώνεται πως το 4ο Webinar θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, στις 14:00

Σε συνέχεια των επιτυχημένων διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με θέμα “Doing Business with the Arab World”, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει το τρίτο webinar την 1η Ιουλίου τ.ε. στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), που θα παρουσιάσει τις αγορές της Αλγερίας, του Λιβάνου και του Ομάν.

Οι τρεις εν λόγω αραβικές χώρες προσφέρουν διαθέτουν μεγάλες και δυναμικές αγορές και προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από τον κ. Ιωάννη Κατσάρα, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλγερία, τον κ. Ιάκωβο Ραφαήλ Κολλάρο, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Λίβανο και τον Δρ. Ηλία Νικολακόπουλο, Επίτιμο Πρόξενο της Ελλάδας στο Ομάν.

Το webinar μπορούν να παρακολουθήσουν μέλη και μη-μέλη του Επιμελητηρίου μας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα και τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους.

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, στις 14:00