Ανοικτή πρόσκληση στις επιχειρήσεις – μέλη του, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο προμηθευτών Super Market, Mini Market & Περίπτερου, απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να συμμετάσχουν σε Έκθεση για τη μικρή & οργανωμένη λιανική από 20 έως 22/10/2017 στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λάβουν μέρος με ατομικό περίπτερο σε χώρο που έχει εξασφαλίσει το Επιμελητήριο Ηρακλείου δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουλίου. Υπεύθυνη κ. Εβελίνα Μπάκιντα Τηλ: 2810 247021 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Να σημειωθεί ότι η Έκθεση «Super Market, Mini Market & Περίπτερο» μετά από 5 διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει έναν βασικό πυρήνα επισκεπτών και αποτελεί ιδιαίτερο κανάλι διανομής, καθώς πέραν των χονδρεμπόρων περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό Super market, Μini market, περιπτέρων, καταστημάτων ψιλικών και άλλων σημείων λιανικής, αλλά και διανομείς από όλη την Ελλάδα, που επισκέπτονται σταθερά την εξειδικευμένη έκθεση για τον κλάδο τους.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, εισαγωγή και διανομή προϊόντων όπως: Τρόφιμα, Γαλακτοκομικά/Τυροκομικά, Παραδοσιακά προϊόντα, Ποτά – Αναψυκτικά, Ζαχαρώδη, Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs), Καπνικά, Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, Συστήματα και λύσεις πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίες, Τύπος κ.ά.

Σχετικά αρχεία: