Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB ASIA 2017, που διοργανώνεται από 25 μέχρι 27 Οκτώβριου 2017 στο Marina Bay Sands, Σιγκαπούρη από την Messe Berlin (Singapore).

Η ΙΤΒ Asia αποτελεί το κύριο γεγονός για την τουριστική βιομηχανία της Ασίας, την πιο δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη ταξιδιωτική αγορά στον κόσμο. H διοργάνωση της

ITB Asia 2016 κατέγραψε αύξηση στην ποικιλία των κλάδων που παρουσιάστηκαν από τις επιχειρήσεις - εκθέτες. Ισχυρή παρουσία είχαν ο Ισπανικός Οργανισμός Τουρισμού, οι Φιλιππίνες, αλλά και η Ινδονησία, που αύξησαν κατά 300% την εκθεσιακή τους επιφάνεια στην ΙΤΒ Asia. Στην διοργάνωση του 2016 συμμετείχαν 846 εκθέτες από 76 χώρες και 895 buyers από 62 χώρες, ενώ πραγματοποιήθηκαν 15.000 προγραμματισμένες συναντήσεις. Έλληνες εκθέτες στην ITB Asia 2016 ήταν οι Asit Greece, Hetco Tours – Greece, TourGreece και Viasuntours. Η ένατη έκδοση της διεθνούς τουριστικής έκθεσης έκλεισε στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Suntec της Σιγκαπούρης, προσελκύοντας σε διάστημα 3 ημέρων περισσότερους από 10.876 επισκέπτες από πάνω από 108 χώρες, μεταξύ αυτών εκπρόσωποι εταιριών, τουριστικά γραφεία και τουριστικοί οργανισμοί, ξενοδοχεία κ.α.
Η ITB Asia αποτελεί μια μοναδική διεθνή εκθεσιακή πλατφόρμα με σημείο εστίασης τους Ασιάτες αγοραστές και πωλητές, καθώς και άλλους φορείς της ασιατικής τουριστικής αγοράς, χωρίς όμως να παραλείπει εκθέτες και ενδιαφερόμενους από τον υπόλοιπο κόσμο. Η ITB Asia έχει βρει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στους εκθέτες που θέλουν να προβληθούν στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά της Ασίας και έχει μεγάλη ζήτηση από ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία.

 

Δείτε εδώ.