Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τη Β08 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου,  διοργανώνει σειρά ενημερωτικών τηλε- ημερίδων για επιλεγμένες αγορές – στόχους, στo πλαίσιo της συνεχούς προσπάθειας για την τόνωση της εξωστρέφειας και για την πληρέστερη ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 24/2, 3/3 και 10/3, οι αρμόδιοι Εμπορικοί Ακόλουθοι των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων των Ελληνικών Πρεσβειών θα κάνουν παρουσίαση των αγορών των Η.Π.Α., Καναδά, Γαλλίας, Γερμανίας, Βελγίου και Ολλανδίας και για επιλεγμένους κλάδους ενδιαφέροντος, όπως:

ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ
ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Επίσης, θα υποδείξουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τους περιορισμούς που έχει δημιουργήσει η πανδημία και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των συμμετεχόντων.

Σχετικά με την ενημέρωση για την αγορά των Η.Π.Α., την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί webinar για την πληροφόρηση των ενδιαφερομένων σχετικά με τους κανονισμούς συμμόρφωσης με τον FDA (Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων), τις απαιτήσεις της αγοράς των Η.Π.Α. για agent, τη νέα νομοθεσία για την ετικέτα και πολλά άλλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τις εκδηλώσεις στις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη φόρμα που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdo-DrK9U_M3N7UvK3S721KORK7XRnepmp5LL9pAsGrPM4xTg/viewform

Για να δείτε αναλυτικά την ενημέρωση καθώς και το πρόγραμμα των τηλε-εκδηλώσεων, παρακαλούμε πατήστε εδώ.


Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν εγκαίρως για τον τρόπο πρόσβασης στις εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας LiveOn: https://ethosevents.eu/liveon/we-are-liveon/


Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.