Σας φαίνονται... κινέζικα; Το Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, σας δίνει τη λύση. Αποκτήστε βασικές γνώσεις καθημερινής επικοινωνίας και συναλλαγών μέσα σε 30 ώρες με πολύ χαμηλό κόστος!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια βασική κατανόηση της κινεζικής γλώσσας, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται σε καθημερινούς διαλόγους και να εκφράζουν απλές ανάγκες και επιθυμίες.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών, καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας.

 

Ενότητες σεμιναρίου:

Εισαγωγή στην κινεζική γλώσσα: ιδεογράμματα - βασικοί κανόνες προφοράς και γραφής
Διάλογοι με εκφράσεις καθημερινής επικοινωνίας σε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες κλπ.
Λεξιλόγιο για εμπορικές συναλλαγές (τιμές, χρήματα, διαπραγματεύσεις)
Κατευθύνσεις και οδηγίες για προσανατολισμό στο δρόμο
Αριθμοί – ώρες – ημέρες – μήνες
Επαγγέλματα, χώρες, γλώσσες
Διαδραστική εξάσκηση ακουστικού – προφορικού
Επανάληψη
Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 170€* ανά συμμετοχή
*ειδικές εκπτώσεις σε επιχειρηματίες, ανέργους και φοιτητές

Διάρκεια σεμιναρίου: 30 ώρες

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από 06/03/17 έως 07/04/2017 - από 20:00 έως 22:30

Χώρος υλοποίησης: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός
Εισηγήτρια:
Η Εμμανουέλα Χατζάκη είναι πτυχιούχος της κινεζικής γλώσσας και απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Πεκίνου. Από το 2009 διδάσκει κινέζικα και συνεργάζεται με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για μεταφράσεις, διερμηνείες και εμπορικές συναλλαγές.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730 φαξ 2810-227189, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr