Exports Blog - Ζήτηση Προϊόντων / Υπηρεσιών - Επιμελητηρίου Ηρακλείου

9ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ» στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2020 - Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έως 30/11

Tο «9ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ», με τίτλο “Greece and the Arab World: One Step Ahead”, θα διεξαχθεί στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2020, σε ψηφιακή μορφή και θα περιλαμβάνει συνεδρία αφιερωμένη στο Σουλτανάτο του Ομάν, ως τιμώμενη χώρα, αλλά και επιχειρηματίες ενδιαφερόμενους για συναντήσεις Β2Β με Έλληνες ομολόγους τους από 15, συνολικά, αραβικές χώρες: Αίγυπτο, Αλγερία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Ιράκ, Λίβανο, Λιβύη, Ομάν, Παλαιστίνη, Σαουδική Αραβία, Σομαλία, Συρία, Τζιμπουτί, Τυνησία, και Υεμένη.

Η φετινή διοργάνωση του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου δεν θα υπολείπεται σε τίποτα από τα δια ζώσης συνέδριά μας, καθώς θα προσφέρει τη δυνατότητα δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων, διάδραση με τους ομιλητές, επίσκεψη στα εικονικά περίπτερα των χορηγών και πραγματοποίηση εικονικών συναντήσεων Β2Β μεταξύ των Αράβων επιχειρηματιών με των Ελλήνων ομολόγων τους σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ. Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού που αναγράφεται στη φόρμα.

ΤΕΛΙΚΗ Προθεσμία υποβολής συμμετοχής: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, στις 16:00

Συνημμένα θα βρείτε την Γενική Επισκόπηση του 9ου Φόρουμ με το τελικό πρόγραμμα των συνεδριών, καθώς και τους έως σήμερα συμμετέχοντες ομιλητές. Περισσότερες πληροφορίες τεχνικού χαρακτήρα θα δοθούν σε όσους κατοχυρώνουν τη συμμετοχή τους.

 

9ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ» στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2020

 

Στηριζόμενο στα δυναμικά και επιτυχημένα Φόρουμ και λοιπές δραστηριότητες, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο έχει τη χαρά να ανακοινώνει τη διεξαγωγή της ετήσιας εκδήλωσης – ναυαρχίδας του, ήτοι του «9ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ» στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2020, σε ψηφιακή μορφή, και θα προσφέρει τη δυνατότητα δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων, διάδραση με τους ομιλητές και επίσκεψη στα εικονικά περίπτερα των χορηγών. Η πλατφόρμα θα επιτρέψει, επίσης, εικονικές συναντήσεις Β2Β μεταξύ των Αράβων επιχειρηματιών με τους Έλληνες ομολόγους τους σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

Όπως συνηθίζεται στις εκδηλώσεις μας, θα παρουσιαστούν θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος Ελλήνων και Αράβων, ενώ θα εξασφαλιστεί ευρεία συμμετοχή επιχειρηματιών από τον αραβικό κόσμο, ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη δυναμική δικτύωσης κατά τη διάρκεια του εν θέματι φόρουμ.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ. Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού που αναγράφεται στη φόρμα.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχής: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, στις 16:00 μμ

Συνημμένα θα βρείτε την Γενική Επισκόπηση του 9ου Φόρουμ και την ανακοίνωση για το επόμενο τεύχος του περιοδικού μας που θα εκδοθεί με αφορμή την εκδήλωσή μας.

Περισσότερες πληροφορίες τεχνικού χαρακτήρα θα δοθούν στους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες.

Για να διαβάσετε τη Γενική Επισκόπηση όπου θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο: 3ο WEBINAR "Doing Business with the Arab World" (Αλγερία- Λίβανος- Ομάν)

Σε συνέχεια των επιτυχημένων διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με θέμα “Doing Business with the Arab World”, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει το τρίτο webinar την 1η Ιουλίου τ.ε. στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), που θα παρουσιάσει τις αγορές της Αλγερίας, του Λιβάνου και του Ομάν.

Οι τρεις εν λόγω αραβικές χώρες προσφέρουν διαθέτουν μεγάλες και δυναμικές αγορές και προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από τον κ. Ιωάννη Κατσάρα, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλγερία, τον κ. Ιάκωβο Ραφαήλ Κολλάρο, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Λίβανο και τον Δρ. Ηλία Νικολακόπουλο, Επίτιμο Πρόξενο της Ελλάδας στο Ομάν.

Το webinar μπορούν να παρακολουθήσουν μέλη και μη-μέλη του Επιμελητηρίου μας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα και τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους.

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, στις 14:00

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο: Παρουσιάσεις 4ου WEBINAR "Doing Business with the Arab World" (Ιορδανία - Κατάρ)Π

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 4ο webinar της σειράς "Doing Business with the Arab World" του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου με θέμα τις αγορές της Ιορδανίας και του Κατάρ. Με την ολοκλήρωση του 4ου webinar έχει καλυφθεί η παρουσίαση δέκα αγορών - χωρών που εκπροσωπεί το Αραβο-Ελληνικό Επιμεληήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις σχετικές παρουσιάσεις, πατώντας πάνω στους υπερσυνδέσμους:

Παρουσίαση Προέδρου του Jordan Export House

Παρουσίαση του κλάδου ΙΤ

Παρουσίαση Μέλους του Επιμελητηρίου του Κατάρ

 

Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο: Δωρεάν Διαδικτυακό σεμινάριο για αύξηση ελληνικών εξαγωγών στις αφρικανικές χώρες

Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, προσαρμοζόμενο στην εποχή που διανύουμε, η οποία βασίζεται στην επικοινωνία εξ αποστάσεως, και εναρμονισμένο με την ανάγκη για επάνοδο των επιχειρήσεων και ενίσχυση της οικονομίας και των εμπορικών συναλλαγών, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία διοργάνωσης ενός webinar με θέμα «Doing Business with Africa»με σκοπό την ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων για την κατάσταση των αγορών στις αφρικανικές χώρες και τον τρόπο εισόδου τους σε αυτές με τελικό στόχο την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς τα αφρικανικά κράτη σε όλους τους τομείς στην μετά-covid-19 εποχή.

Το webinar θα λάβει χώρα την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, στις 14:00 ώρα Ελλάδος, με ομιλητές τους κ.κ.: Γιάννη Κουρκουτά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της MrExportToAfrica, Αντώνη Μαυρίδη, Μέλος Δ.Σ. Eλληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου και Απόστολο Μιχαλόπουλο, Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Νότιο Αφρική.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τηλε-σεμινάριο ΔΩΡΕΑΝ και να θέσουν ερωτήματα στους ομιλητές πριν και κατά τη διάρκεια του webinar, το οποίο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους.

Για την συμμετοχή σας πατήστε https://www.eventora.com/el/Events/doing-business-africa

Η εταιρεία που θα θελήσει να υποστηρίξει το webinar ως χορηγός παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 2107297711.

Λογότυπο της εταιρείας θα παρουσιάζεται σε όλες τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες καθώς και κατά την διάρκεια του webinar.

Για να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε το ρπόγραμμα του διαδικτυακού σεμιναρίου, παρακαλούμε πατήστε εδώ

Doing Business with Africa: Ολοκληρώθηκε το webinar του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου

Tο Διαδικτυακό Σεμινάριο «Doing Business with Africa, Εξαγωγές, Στρατηγική και Ανάπτυξη Αγορών» που διοργάνωσε το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης ολκληρώθηκε στις 14.7.2020,.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις παρουσιάσεις του webinar καθώς και τις υπηρεσίες του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης το οποίο ιδρύθηκε το 1999, και εκπροσωπεί τις ελληνικές εταιρίες και επιχειρήσεις που διατηρούν εμπορικές σχέσεις, έχουν δεσμούς, είτε ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη των εργασιών τους στην αφρικανική ήπειρο, ιδιαίτερα στην Υποσαχάρια Αφρική καθώς και την αίτηση εγγραφής.

Για να δείτε την παρουσίαση του κ. Γιάννη Κουρκουτά, Γραμματέα του Προξενείου της Ζάμπια στην Ελλάδα, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για να δείτε την παρουσίαση του κ. Απόστολου Μιχαλόπουλου, επικεφαλής του Γραφείου Ο.Ε.Υ. της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.  

Για τις υπηρεσίες που παρέχει το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο καθώς και για τη σχετική αίτηση που μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλη, πατήστε αντίστοιχα στους υπερσυνδέσμους. 

Αποτελέσματα 2ου webinar Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου με θέμα τις αγορές της Τυνησίας, της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Το 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο “Doing Business with the Arab World”, με παρουσιάσεις των αγορών της Τυνησίας, της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτω ολκληρώθηκε την περασμένη Τεάρτη, 17.06.2020 με μεγάλη συμμετοχή  επιχειρηματικών και οργανισμών. 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου απαντήθηκαν πολλά από τα ερωτήματα των συμμετεχόντων. Λόγω χρονικού περιορισμού το σύνολο των ερωτήσεων θα απαντηθεί εγγράφως μέσα στις επόμενες ημέρες.  

Για να διαβάστε την παρουσίαση της αγοράς της Τυνησίας παρακαλούμε πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε την παρουσίαση της αγοράς της Σαουδικής Αραβίας παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την παρουσίαση της αγοράς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων παρακαλούμε πατήστε εδώ. 

 

 

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο: 4ο WEBINAR "Doing Business with the Arab World" (Ιορδανία - Κατάρ)

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει το τέταρτο webinar της σειράς “Doing Business with the Arab World” την 15η Ιουλίου τ.ε. στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), που θα παρουσιάσει τις αγορές της Ιορδανίας και του Κατάρ.

Τις δύο αραβικές χώρες, με τις εξαιρετικές επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς, θα παρουσιάσουν εκπρόσωποι ιορδανικών και καταρινών οργανισμών και θα περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικές με το εμπόριο, προοπτικές για ανάληψη έργων και τη μεταφορά ελληνικής τεχνογνωσίας προς τις χώρες αυτές.

Το webinar μπορούν να παρακολουθήσουν μέλη και μη-μέλη του Επιμελητηρίου μας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. Τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους.
Σημειώνεται πως το 4ο Webinar θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, στις 14:00

Οι αγορές της Τυνησίας, της Σαουδικής Αραβίας και των Η.Α.Ε. στο 2ο webinar του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

Στο 2ο webinar "Doing Business with the Arab World" Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου συμμετέχει το Επιμελητήριο Ηρακλείου την Τετάρτη, 17.06.2020. Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση:

 

'Σε συνέχεια της επιτυχίας του πρώτου διαδικτυακού σεμιναρίου που παρουσίασε τις αγορές της Αιγύπτου και του Ιράκ, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει το δεύτερο σε σειρά webinar “Doing Business with the Arab World” στις 17 Ιουνίου τ.ε. στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), και θα παρουσιάσει τις αγορές της Τυνησίας, της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι τρεις εν λόγω αραβικές χώρες διαθέτουν μεγάλες και δυναμικές αγορές και προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν εξ αποστάσεως από τους Έλληνες Συμβούλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στις αντίστοιχες χώρες: τον κ. Γεώργιο Σακουφάκη από την Τυνησία, τον κ. Νικόλαο Θωμόπουλο από την Σαουδική Αραβία και την κα Μαρία Κωστοπούλου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα".

 

Έχοντας την εμπειρία του 1ου webinar σάς ενημερώνουμε ότι έχετε την ευκαιρία να μάς στείλετε ζητήματα, ερωτήματα που σχετίζονται μα την προσπάθειά σας να εξάγετε τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας σε αυτές τις χώρες. Ό,τι σάς απασχολεί σχετικά με τις αγορές αυτών των χωρών και τις ελληνικές εξαγωγές μπορείτε να μάς το στείλετε το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 17.06.2020 στις 12:00 το μεσημέρι για να τα διαβιβάσουμε στους επικεφής των Εμπορικών Γραφείων των Ελληνικών Πρεσβείών στην εκάστοτε χώρα. Για να στείλετε τα ερωτήματά σας παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (Aφροδίτη Γοραντωνάκη)

 

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο: ολοκλήρωση 3ου webinar και παρουσιάσεις για τις αγορές της Αλγερίας, του Λιβάνου και του Ομάν

Tο 3ο Webinar της σειράς “Doing Business with the Arab World” (Algeria –Lebanon – Oman) ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εργασίες του, με τη συμμετοχή 48 εκπροσώπων ελληνικών εταιρειών οργανισμών.  

Ομιλητές ήταν οι δύο επικεφαλής των Γραφείων ΟΕΥ στις Πρεσβείες της Ελλάδος σε Αλγερία και Λίβανο, κ.κ. Ιωάννης Κατσάρας και Ιάκωβος Ραφαήλ Κολλάρος αντιστοίχως, καθώς και ο Επίτιμος Πρόξενος της Ελλάδας στο Σουλτανάτο του Ομάν, Δρ. Ηλία Νικολακόπουλος.

Οι ομιλητές παρουσίασαν τις ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρουν οι τρεις αγορές, σκιαγράφησαν τους τομείς ενδιαφέροντος για τις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να αυξήσουν τον όγκο του εμπορίου τους και ανέφεραν στοιχεία σχετικά με τις μελλοντικές οικονομικές και εμπορικές τάσεις στις χώρες αυτές.

Για να διαβάσετε την παρουσίαση για την αγορά της Αλγερίας, παρακαλούμε πατήστε εδώ..

Για να διαβάστε την παρουσίαση για την αγορά του Λιβάνου, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την παρουσίαση για την αγορά του Ομάν, παρακαλούμε πατήστε εδώ.  

Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο: ‘’ΕΞΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ διαδικτυακά 23-25 Ιουνίου

Virtual επιχειρηματικές συναντήσεις με τους Ιταλούς πράκτορες/agents
Από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου 2020 επικοινωνήστε και δειγματίστε τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας στους ενδιαφερόμενους ιταλούς agents

 

Tο Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται και ‘’ΕΞΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ διαδικτυακά και μέσα από την πλατφόρμα των Ιταλών agents.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο virtual Φόρουμ των Εμπορικών πρακτόρων της Ιταλίας και δώστε την ευκαιρία στην εταιρεία σας και στα προ’ι’όντα της ή τις υπηρεσίες της να έρθουν πιο κοντά στην αγορά της γείτονας χώρας.

Από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου 2020 συνομιλήστε με τους ενδιαφερόμενους ιταλούς agents και κλείστε συμφωνίες μαζί τους.

Διαδικτυακή πλατφόρμα πρακτόρων/Ομιλίες βίντεο και τηλεφωνικές συνομιλίες

Στόχος μας είναι η προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και η εύρεση συνεργασιών στην Ιταλική αγορά .
Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

Δείτε παρακάτω τι περιλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής για το VIRTUAL STAND του συμμετέχοντα:


• Εικονική εξατομικευμένη βάση
• Προετοιμασία λογότυπου εταιρείας
• Ανακοίνωση στο Radio Agenti.IT
• Προώθηση στη σελίδα Facebook
• Συμβουλευτική Υποστήριξη
• Διαφημιστικό ενημερωτικό δελτίο
• Προσκλήσεις πρακτόρων , και Οργάνωση διαδικτυακών επαφών (τα ραντεβού είναι 4-5 για κάθε εταιρεία)
• Παράλληλη μετάφραση

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ και ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤO VIRTUAL FΟRUM ITALIA

Διαμόρφωση του προσωπικού εικονικού σας χώρου και προσαρμογή της εικονικής βάσης.
Το τεχνικό προσωπικό της Virtual Forum Agenti και το τμήμα γραφικών της θα ετοιμάσει το Virtual Stand της εταιρείας σας έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει όλα ‘οσα θα είχατε σε ‘ένα πραγματικό/φυσικό περίπτερο : ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ, ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΝΤΕΟ Κ.ΛΠ.
Aναζήτηση και επιλογή των εμπορικών πρακτόρων/agents που θα έχουν και θα δείξουν ενδιαφέρον για τα προ’ι’όνταν σας ή τις υπηρεσίες σας και δημιουργία επικοινωνιακής σύζευξης .
Προγραμματισμός του εταιρικού σας μηνύματος στο RADIO AGENTI.IT,η ραδιοφωνική συχνότητα των Ιταλών Εμπορικών Πρακτόρων.
Όπου το επιθυμεί η Εταιρεία, η εξατομικευμένη εικονική βάση θα εισαχθεί και θα προωθηθεί στις σελίδες Facebook αφιερωμένες στους εμπορικούς πράκτορες. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν, αλλά απαιτεί εποπτεία από έναν εκπρόσωπο εταιρείας.
Τέλος η έρευνά σας, καθώς και μεμονωμένες διαφημίσεις, θα συμπεριληφθούν στο ενημερωτικό δελτίο της Virtual Forum Agenti αφιερωμένο στους εμπορικούς πράκτορες. Επιπλέον, θα ενεργοποιηθούν οι ειδοποιήσεις και οι επικοινωνίες που προορίζονται για τους συγκεκριμένους Εμπορικούς Τομείς.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σας ή επιπλέον πληροφορία.

Επικοινωνήστε με τα γραφεία του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου  για να σας στείλουν το σχετικό κόστος και να αξιολογήσετε τη συμμετοχή σας.

Mario Giannotti

Προ'ι'στάμενος Εμπορικού Τμήματος
Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας
Σόλωνος 102
10680 Αθήνα
t.0030.210.7213209 (1)
f.0030.210.7213212
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.italia.gr