Το χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. ELAN Network Program, σε συνεργασία με το δίκτυο European Enterprise Network (EEN), πρόκειται να διοργανώσει στις 27-28/6/2017 Τεχνολογική Επιχειρηματική Αποστολή στο Μπουένος Άιρες. Η αποστολή απευθύνεται σε επιχειρηματικούς φορείς, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, ερευνητές και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Από αργεντινής πλευράς συνδιοργανωτές της συνάντησης είναι η Ομοσπονδία Μεσαίων Επιχειρήσεων Αργεντινής (Confederation Argentina de la Mediana Empresa, CAME), το Εθνικό Ινστιτούτο Βιομηχανικής Τεχνολογίας (Instituto Nacional de Technologia Industrial, INTI), το Υπουργείο Επιστήμης, Τεχνολογίας και Παραγωγικής Καινοτομίας και η Ένωση Μεταλλουργικών Επιχειρήσεων Αργεντινής (ADIMRA).

Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι:
- Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
- Τεχνογνωσία δημιουργίας «έξυπνων εργοστασίων» (Industry 4.0: Αυτοματισμοί, Εφαρμογή κυβερνοτεχνολογίας/ cyber technology στην παραγωγή, cloud computing)
- Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ICT).

Η συμμετοχή δεν συνεπάγεται κανένα κόστος, πλην όμως υπάρχει περιορισμός ως προς τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Η δήλωση συμμετοχής (registration) για την αποστολή και τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις (matchmaking) υποβάλλεται απευθείας μέσω της ιστοσελίδας http://www.elannetwork.org/content/2017-argentina-event .

Για επιπλέον πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται τόσο στον συντονιστή του ELAN Network στην Αργεντινή κ. Gerardo Renzetti (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), όσο και στο Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Μπουένος Άιρες (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).