Πρόσκληση προς Έλληνες παραγωγούς ελαιών και ελαιολάδου

για υποβολή προσφορών στην αλυσίδα καταστημάτων Mega Image της Ρουμανίας

 

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Βουκουρέστι μάς ενημερώνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλη αύσίδα καταστημάτων στη Ρουμανία για συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς ελαιών και ελαιολάδου.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Ο.Ε.Υ. αναφέρει ότι "ο υπεύθυνος πωλήσεων της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων supermarket Mega Image, (μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize, με 702 καταστήματα σε όλη τη Ρουμανία) κ. Emil Ilin, σε συνέχεια πρόσφατης συνάντησής μας, μας ενημέρωσε πως, στην παρούσα φάση, η εταιρία Mega Image εξετάζει προσφορές εταιριών που παράγουν ελιές και ελαιόλαδο, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της εταιρίας για ελληνικά προϊόντα.
Οι τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν απ’ ευθείας στον κ. Ilin (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), το ταχύτερο δυνατό, με μία σύντομη παρουσίαση του προϊόντος τους (brand, τιμή, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, πιστοποιήσεις κλπ).

Το Γραφείο μας παραμένει στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση και πληροφορία."

Σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Ελλάδας στο Βουκουρέστι, τα στοιχεία του αναφέρονται παρακάτω:

EMBASSY OF GREECE IN BUCHAREST
OFFICE FOR ECONOMIC AND COMMERCIAL AFFAIRS

Bd. Pache Protopopescu nr 1-3, Bucharest
Tel: 0040-21-2100748, 2115724
Fax: 0040-21-2119893
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανδρονίκη Λιακοπούλου

Γρ. ΟΕΥ A΄