Αίτημα ισραηλινής εταιρείας για εισαγωγή μέσω Ελλάδος, κατόπιν μεταποίησης φρούτων από Δομινικανή Δημοκρατία,

καθώς και εισαγωγής ελληνικών φρούτων

H Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργελιου Εξωτερικών μάς ενημερώνει για αίτημα  από τον κ. Gaby Bronfman, ιδιοκτήτη της εταιρείας Bronfman Group , η οποία ασχολείταί με την εισαγωγή φρούτων στο Ισραήλ από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Με το συγκεκριμένο αίτημα η εν λόγω εταιρεία επιθυμεί την εισαγωγή ανανά από τη Δομινικανή Δημοκρατία στο Ισραήλ μέσω Ελλάδος.


Μετά από συγκεκριμένη έρευνα η εν λόγω εταιρεία διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να εισάγει απευθείας από την Δομινικανή Δημοκρατία το συγκεκριμένο φρούτο και εκτιμά ότι τούτο μπορεί να γίνει από την Ελλάδα αφού γίνει εκεί η επεξεργασία και συσκευασία του προϊόντος. Παράλληλα ο κ. Bronfman επιθυμεί να εισάγει και άλλα φρούτα από Ελλάδα.


Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι ως ακολούθως:
Όνομα: BRONFMAN GROUP, Mr. Gabby Bronfman
Τηλ. Επικ. κινητό: +9720544937086
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαδικτυακός τόπος: www.bronfmangroup.com
Διεύθυνση: 22 Nachmani str. , Tel Aviv 6579436, Israel


Το αίτημα θα αναρτηθεί και στην κατηγορία «ζητήσεις» στην πύλη Agora.
Επικοινωνήσαμε με κ. Bronfman και διαπιστώσαμε πρόθεση εταιρείας του να προχωρήσει άμεσα σε υλοποίηση του εν λόγω επιχειρηματικού σχεδίου. Σημειώνεται ότι η εν λόγω εταιρεία ασχολείται και με επενδυτικά σχέδια σε κλάδο ακινήτων για το λόγο αυτό μας προωθήσαμε και σχετική πληροφόρηση.