Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Ντουμπάϊ μάς ενημερώνει για το ενδιαφέρον εμιρατινής εταιρείας ελληνικών συμφερόντων να εισαγάγει από την Ελλάδα προϊόντα μπακλαβά.

Συγκερκιμένα: 

Η εμιρατινή εταιρεία ελληνικών συμφερόντων Dynamic Vision, οποία δραστηριοποιείται στην παροχή συμβούλων επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στην εισαγωγή/εξαγωγή προϊόντων τροφίμων, ενδιαφέρεται για συνεργασία με ελληνικές εταιρείες παραγωγής μπακλαβά, για λογαριασμό εμιρατινής εισαγωγικής εταιρείας-συνεργάτη της. Ειδικότερα, το ενδιαφέρον αφορά γκάμα προϊόντων μπακλαβά, με ζάχαρη και υποκατάστατα αυτής, σε συσκευασίες 100γρ, 250γρ, 500γρ και 800γρ, υποχρεωτικά με σήμανση στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον η συγκεκριμένη εταιρεία ενδιαφέρεται για συνεργασία με ελληνικές εταιρείες που παράγουν και εξάγουν μπισκοτοειδή και σοκολατοειδή προϊόντα, κατάλληλα ως συνοδευτικά καφέ, για την βιομηχανία HORECA.Τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία Dynamic Vision, ως κάτωθι:

Dynamic Vision

κ. Ανδρέας Αργυρόπουλος, Business Development Director

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Web: www.dynamicvision.ae

 

DYNAMIC VISION

Office 1601, 48 Burj Gate Τower Sheikh Zayed Road

Πόλη/Τ.Κ:
Dubai / 0000

Χώρα:
ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Τηλέφωνο:
+971 4 2441872

Website:
https://dynamicvision.ae

Ηλ.Ταχυδρομείο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.