Ζήτηση προμηθευτή ταπήτων κοκοφοίνικα

Βρετανική εταιρία πρακτόρευσης αναζητά, για λογαριασμό πελάτη της, προμηθευτή από την Ελλάδα για 2.000 τάπητες από ίνες κοκοφοίνικα, διαστάσεων 60 εκ. x 40 εκ.

Το προϊόν πρέπει να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και 100% βιοδιασπώμενο. Το υλικό πρέπει να είναι 100% ίνες κοκοφοίνικα χωρίς υπόστρωμα καουτσούκ. Ιδανικά, το υπόστρωμα θα είναι επίσης από κοκοφοίνικα, αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε θα πρέπει να προέρχεται από κάποιο άλλο φυσικό και βιοδιασπώμενο υλικό.

Η εταιρία παραγωγής πρέπει να εφαρμόζει πρακτικές ηθικής επιλογής προμηθευτών και να έχει ανάλογη διαπίστευση (π.χ. SEDEX ή άλλη).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο ΟΕΥ Λονδίνου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να τους παρασχεθούν τα στοιχεία επικοινωνίας του πράκτορα, στον οποίο θα χρειαστεί να δώσουν λεπτομέρειες για χρόνο παράδοσης και κόστος παραγωγής.